top of page

Swimming Israel

Public·572 members

((Trăi!!)) România U20 vs Cehia U20 7 septembrie 2023

Din păcate, de la aceste acţiuni va lipsi Gabriel Dănuleasă, fundaşul Farului Constanţa accidentându-se, sâmbătă, în meciul de Liga a III-a cu Dunărea Călăraşi. În locul său, selecţionerul Daniel Pancu l-a convocat pe Gabriel Buta, de la FC Unirea Dej. Lotul României U20: Portari: Răzvan Sava (CFR Cluj), Alexandru Borbei (US Lecce/Italia), Aleksander Mitrovic (CSC 1599 Şelimbăr);Fundaşi: Sergiu Pîrvulescu (Gloria Buzău), Dan Sîrbu (Farul Constanţa), Cristian Ignat (FC Rapid Bucureşti), Botond Gergely (Zalaegerszegi/Ungaria), Anton Andrei (AC Torino/Italia), Alexandru Pantea (FCSB), Costin Amzăr (Dinamo Bucureşti), Gabriel Buta (FC Unirea Dej); Mijlocaşi: Ovidiu Perianu (FC Botoşani), Aurelian Ciuciulete (Unirea Constanţa), Andrei Pandele (Unirea Constanţa), Nicolas Popescu (FC Voluntari), Ştefan Pănoiu (FC Rapid Bucureşti), Dragoş Iancu (FC Hermannstadt), Mario Bratu (ACS Petrolul Ploieşti), Doru Andrei (FC Voluntari);Atacanţi: Robert Mustacă (Concordia Chiajna), Ianis Stoica (FCSB), Toni Suciu (AFK Csikszereda), Luca Andronache (Farul Constanţa).

România U20 învinge Cehia și joacă pentru locurile 5-6

România U20 vs Cehia U20 ÉLŐ 7. 9. 2023 | Fotbal

citeste toate articolele despre românia u20

Fotbal: Elite League U20 2023/2024 live - rezultate,

si nu se putea face ceva combinat cu jucatori mai cu experienta si printre ei pustii care sunt acum, ca sa nu fim ridicoli? Asta nu am inteles, plus ca acest Mesi(a)-Bumba nu este la nici un lot ca vezi doamne are meci Tg Mures, dar Gugu nu joaca tot acolo?! Plus de asta Sandoi asta vad ca nu il misca nimeni de ani buni si a avut numai rateuri, astea sunt limitele lui, atat stie omul, poate trebuie incercat altul!! Pai comentariul meu ce? ti se pare ca apar selectia sau modul de gandire? repet sandoi sarea peste jucatori ca rapa si radut la inceputul calificarii preferand sa joace cu jucatori din div B si asa am facut 2 egaluri cu kazakstan si pe urma a facut vraiste echipa tinea cei mai buni jucatori pe banca de un penibil de nedescris.. are vreo 3 mandate nu ne-a calificat nicaieri mereu a fost "pe aproape" dar eu zic ca nu e de ajuns pe aproape...

Măsuri de ordine la stadionul din Târgoviște, pentru meciul

Romania U20 - Czech Republic U20 07/09/2023 - Footlive

Romania U20 vs Czech Republic U20 Head to Head

Fotbal / Lotul României U20 pentru amicalele lunii septembrie. Accidentat, Dănuleasă, de la Farul, ratează convocareaSelecţionerul reprezentativei de fotbal Under-20 a României, Daniel Pancu, a convocat 23 de jucători pentru partidele amicale cu Cehia U20 şi Germania U20, din această lună. România U20 va întâlni Cehia U20, pe 22 septembrie, la Chomutov (17:00, ora României), iar pe 26 septembrie, va înfrunta Germania U20, pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad (ora 18:00), ambele partide fiind transmise în direct de Digi Sport, informează Federaţia Română de Fotbal.

Eșec pe linie: Și Naționala U20, și România U18

Si cu asta am spus tot ceea ce toata lumea spune dar nimeni nu face nimic. Alesii sint ocupati cu "DIURNELE""VILELE DE LUX""MITA""FUGA DE LA UN PARTID(O SECTA LA ALTA) LA ALTUL"NU AU TIMP SI PENTRU PROSTIME "Asa ne trebuie. Totul s-ar putea sfirsi daca am intra toti CETATENII DE RIND IN GREVA 3 LUNI, DUPA CARE SA PRIMIM DREPTURILE DIN URMA CU 23 DE ANI SI APOI SA NE ASEZAM CU DREPTURI DEPLINE LA MASA TRATATIVELOR PENTRU A NEGOCIA NIVELUL DE TRAI. Am uitat, e IMPOSIBIL. Poporu danieldinamos • 29 Februarie 2012, 19:07 Jos palaria pt sandoi care incearca mereu sa descopere noi jucatori tineri de valoare chiar si in seria a 2.

Czech Republic U20 vs Romania U20 » Predictions, Odds,

Romania U20 vs Czech Republic U20 Live Match Statistics

Jucătorul neglijat la FCSB care a fost convocat la România

România U20 - Cehia U21 0-3. Cehii s-au impus fără problemezagna • 29 Februarie 2012, 20:39 cine tine asemenea nulitate de antrenor la carma viitorului fotbalului romanesc, ce interese meschine sunt la mijloc? rusine frf! marin2 • 29 Februarie 2012, 19:11 Aceeasi diferenta dintre fotbalul ceh si cel romanesc este si intre cetateanul de rind in tara asta si conducatorii lui. La nivel de trai, la drepturi, la EXISTENTA.

E o echipa noua baietii au jucat timid dar e timp de mai bine important e ca este curaj pt jucatori din seria a 2. La atacanti mingea nu prea a ajuns la aceasta echipa ii trebuie un cantonament cu foarte multe meciuri de pregatire oricum sandoi datorita faptului ca echipele de prima liga nu folosesc jucatori tineri si din pacate sunt putini si in seria a 2 nu are de unde sa aleaga omul nare nici o vina atata timp cat tinerilor nu li se da credit la echipele de club el ce sa bage in teren illusionro • 29 Februarie 2012, 18:58 penibil, jenant si intr'un final halucinant! am ajuns la nivelul rep. moldova, maltei, luxemburgului:O:O:O!!!!! mohac • 29 Februarie 2012, 18:55 unu nu are sange, niste piz de, au avut noroc ca s-au nascut in familii cat de cat normale iar noi astia care ne-am nascut cu parinti de rahat si nu am avut un corn dimineata ne-am lasat ca de....

România U20 joacă la Târgoviște cu Cehia. Biletele sunt

About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

bottom of page