(tévé!) Szerbia U19 Magyarország U19 élő 7 szeptember 2023
Címkék keresett kifejezés "u19"
Nyilván nem tudták, hogy a lejáró szerződésemet aznap délben meghosszabbítottam a Lokival, engem viszont nagyon vonzott a lehetőség. Nem a több pénz, ahogy azt sokan beállították, mert nincs nagyságrendnyi különbség, hanem a Bajnokok Ligája-indulás esélye, illetve a biztos El-részvétel. Mert ugyan a Lokival is kijutottunk a nemzetközi porondra, a csoportkörös szereplés távolinak tetszett, a Topolyának garantált volt. Nekem pedig minden vágyam az volt, hogy egy nap valamelyik európai főtáblán szerepeljek.
Eb-selejtező
Nem csipkelődtek, azt érzem, tisztelik a magyar válogatottat. – Ettől még magabiztosak? – A szerbek eleve azok, a bensőjükből fakad. Hisznek magukban, természetesen saját magukat tartják a favoritnak, de nem becsülnek le minket. A saját futballistáikat magasabb polcra helyezik, érthetően persze, valóban több a sztárjátékosuk, azzal azonban, hogy Dominik és Kerkez Milos a Premier League-be igazolt, mi is szintet léptünk. Nem kell szégyenkeznünk a légiósállomány miatt. – Gondolom, nem lehetsz ott Belgrádban…– Már csak azért sem, mert a hétvégén ünnepli a száztíz éves fennállását a klub, a Sepsi és a DAC vendégszereplésével rendezünk is egy minitornát, de lesz más program is ezen a futballfesztiválon.
Kikaptak Szerbiától, bukták az Eb-t az U19-esek
Szerbia U19 - eredmények, meccsek
Sokszor kellett megküzdenem a portugál Európa-bajnok José Fonte-tal, örülök, hogy nyertem futópárbajokat. Akkor is büszkeség, ha egy tízessel idősebb nálam. A mérkőzés végén mezt cseréltünk, örök emlék, és elmesélhetem majd a kisfiamnak, hogy egy Európa-bajnok ellen futballozhattam. – Az El-csoportkörben a West Ham, a Freiburg és az Olympiakosz vár rátok, nyugodtan játszhattok…– A Freiburgnak már csak Sallai Roland miatt is nagyon örülök, ha hajlandó lesz rá, szívesen cserélek vele mezt. Figyelem a Premier League-et, a West Ham jelentős játékerőt képvisel, az Olympiakosz pedig évekig állandó BL-résztvevőnek számított. Teher valóban nem lesz rajtunk, felszabadultan játszhatjuk le a hat meccset, ettől még foggal-körömmel küzdünk majd a jó eredményért.
Más szint a Braga, ne feledjük azonban, a portugál bajnokság harmadik helyezettjéről beszélünk, abban a ligában végeztek így, amelyik két csapattal képviseltette magát legutóbb a BL-nyolcaddöntőben. A Bragának e kettő mögött sikerült végeznie, a Sportingot megelőzve. Abban a portugál bajnokságban, ugye, ahonnan a legjobbak folyamatosan topcsapatokba igazolnak. – A Braga elleni visszavágón kaptál fél órát. A meglévő különbség ellenére azért valahol élvezted, hogy Bajnokok Ligája-selejtezőben szerepelhetsz? – Hatalmas élmény volt.
Hungary U19 élő eredmények, H2H és felállások
Vízilabda: a görögök legyőzésével Eb-bronzérmes az U19-
A topolyai közösség nagyon is értékeli, hova jutott el ez a klub, mindenki büszke rá a városban, lehetnek is: az ötödik szezonját tölti mindössze a TSC a szerb élvonalban, de beférkőzött a két nagy, a Crvena zvezda és a Partizan közé, El-csoportkörös lett, alaposan megnőtt az ázsiója. Szívják is magukat ellenünk a vetélytársak, érezhetően presztízsmeccs ez nekik. – Nyilván azért is, mert magyar tulajdonú és vezetésű klub, magyar többségű város.
Az újbóli második hely miatt aligha kellene szomorkodnunk. Fotó: TSC Topolya facebook– Nemzetközi szinten azonban ez még láthatóan kevés, a Braga meglehetősen simán ütött ki titeket a Bajnokok Ligájából. Érezted, hogy az más kávéház? – Persze. Messze vannak ők attól, ahol mi tartunk, de ez nem szégyen, inkább motiváció. Tudjuk, hova kell eljutni. Pozitívum, hogy akadtak azért a két meccsnek olyan periódusai, amikor mi játszottunk fölényben. De nem rólunk szólt a párharc.
– Hódmezővásárhelyről elindulva eljutni erre a szintre nagy dolog, nemde? – Hogyne. Büszkeséggel tölt el. Vásárhelyen születtem, a szüleim ma is ott élnek, ott kaptam meg az alapokat, ma is hálás vagyok az edzőimnek, elsősorban Apró Attilának. Amikor azonban Herczeg András Debrecenbe hívott, meg kellett ragadnom az esélyt.
Legutóbb is ilyenen játszottunk. Ugyanakkor rengeteg a kiváló játékos, a meccsek pedig nagyon fizikálisak. Ebben a tekintetben előrébb jár a szerb élvonal. Nálunk a tizenkét csapat miatt, amelyben a Fradin kívül mindenkit megérinthet a kiesés szele, nagy taktikai fegyelem uralkodik, a szerbeknél lehet, hogy egy-egy meccsen elcsúsznak a csapatrészek, de magasabb tempót diktálnak a csapatok, s bár emiatt becsúsznak hibák, mindenki sprintben közlekedik. Kevesebb időd jut dönteni, ezt érzem az edzéseken is. – Az, hogy Szrdjan Blagojevics személyében szerb edződ volt Debrecenben, ennél fogva pedig mégiscsak megismerhetted a szerb mentalitást, segítette a mielőbbi beilleszkedést Topolyán? – Egyértelműen.
„Egyedül azt sajnálom, hogy mentálisan nem jutottam el előbb arra szintre, ahol most, huszonkilenc évesen tartok” – interjú Sós BencévelMint mondja, ha valami, a mentális erő hiányzott belőle ahhoz, hogy még előrébb tartson karrierjében, de a Hódmezővásárhelyről induló pályafutás miatt így sem kell szégyenkeznie. Annak a jelenkori állomása Topolya, a BL-ről lemaradó, ám El-csoportkörös szerbiai bravúrcsapat, amelynek öltözőjében nem csak a West Ham, hanem a szerb–magyar Európa-bajnoki selejtező is téma volt mostanában. Sós Bence az interjúalanyunk. – Esik szó a topolyai öltözőben a közelgő Szerbia–Magyarország Eb-selejtező-mérkőzésről? – Érintőlegesen. A csapattársak kérdezgettek Szoboszlai Dominikról, hogy mit lehet tudni a magyar válogatottról, mire én közöltem velük, a miénk most egy fiatalos, jó játékosokból álló, jó úton elinduló csapat, amelyiknek minden esélye megvan arra, hogy ponttal vagy pontokkal térjen haza Belgrádból.
((Élő HD!!)) Admira Haladás és élő online közvetítés 07/09/2
Videók | M4 SportLegfrissebb hírek Tiszakécskén vár játéklehetőség a kisvárdai középpályásra Alapemberként segítette a Diósgyőr feljutását, NB II-es csapathoz tér haza Lőrinczy Attila Golovin Vlagyimir szerint jót tesz, hogy egyre több csapat meg tudja szorongatni a Győrt és a Fradit Kemény lesz a dubrovniki BL-csoport, de Varga Dániel az OSC-játékosokban rejlő potenciál révén optimista Megvan az Aranylabda-jelöltek harmincas listája Kirkely szerint nagyot küzdöttek, Gyurkáék csak partnerek akartak lenni eredetileg Csak elsőre táncolt vissza a pokol tornácáról, nem jutott tovább a női 3x3-as kosárválogatott az Eb-n Rosberg: Verstappent és Wolffot is érdeklik a rekordok, ez biztos / labdarúgás Folyik még az egerszegi transzfercsap: most épp védő érkezett az MTK-tól „Képtelen vagyok döntetlenre készíteni a csapatot” – Máté Csaba leváltásáról is beszélt Rossi a szerbek elleni selejtező előtt „Igazi rangadó lesz! ” – a szerbek szövetségi kapitánya nehéz mérkőzésre számít Tizenegyesekkel kikapott, így nem juthat tovább a Bajnokok Ligájában a Ferencváros Boxutca Marko: Lawson egy kicsit olyan, mint Bruce McLaren volt… Csou – a Sauber vagy semmi? Russell: Ha nem Hamilton, akkor Verstappen legyen a csapattársam! Mitől lettek jók a monzai csaták, és miért aggódnak mégis a versenyzők? A legfrissebbek a Híradón Százmillióba kerültek Karácsonyék mentőket akadályozó, dugót okozó karói Razziát tartottak a Booking.
(INGYENES) Admira Haladás élő adás 07/09/2023
U19 League online fogadás - Meccs esélyek - Bwin
U19-es Eb: Magyarország-Szerbia – élő közvetítés