top of page

Swimming Israel

Public·278 members

[[Élő közvetítés TV]] Hollandia Görögország közvetítés 07.09.2023


Jelezte, hogy a részletekről a csütörtöki kormányülésen számol majd be. Plenkovic és Zelenszkij a horvát kikötők használatáról is tárgyalt az ukrán gabonaexport céljára. A horvát kikötőkből már eddig is több ezer tonna gabona került exportra. A legtöbb Olaszországba, egy része pedig Észak-Afrikába, de a Fekete-tengeren kialakult új helyzet miatt a téma ismét aktuálissá vált – mondta Plenkovic, hozzátéve, a lényeg az, hogy „ez tranzit lesz Horvátországon keresztül a harmadik országokba”. Az Európai Bizottság 1, 5 milliárd euró támogatást folyósított Ukrajnának a 18 milliárd eurós makroszintű pénzügyi segélycsomag (MFA+) további részleteként.


Duda az országban tartott közös sajtótájékoztatón tette megjegyzéseit Marcelo Rebelo de Sousa portugál elnökkel együtt. Beszámoltam az elnök úrnak (Sousa) Vlagyimir Putyin azon nyilatkozatainak végrehajtásáról, hogy Oroszország taktikai atomfegyvereit Belarusz területére telepítik – mondta Duda. Nyolc ukrán pilóta érkezett Dániába, hogy kiképzést kapjon F–16-os vadászgépek vezetésére, miután az ország vállalta, hogy harci gépeket adományoz Kijevnek – írja a Sky News. A pilótákkal együtt 65 személyt küldtek a skrydstrupi katonai légibázisra, hogy kiképezzék őket a repülőgépek karbantartására és szervizelésére – közölték a dán fegyveres erők. Dánia és Hollandia vasárnap tett ígéretet a repülőgépek küldésére, néhány nappal azután, hogy az Egyesült Államok jóváhagyta a lehetséges szállítást.


A tisztviselő beszélt arról is, hogy Hollandia részt vesz az ukrán katonák kiképzésére és a háborús veteránok támogatására irányuló nemzetközi erőfeszítésekben. Ollongren szerint Hollandia és más szövetségesek azon dolgoznak, hogy Ukrajnában bővítsék az orvosi rehabilitációs kapacitásokat, megosztva tapasztalataikat a területen dolgozó ukrán szakemberekkel. új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez! Kedves olvasóink! Véget ért az Index keddi élő hírfolyama az orosz–ukrán háború eseményeiről.


A Putyin-Erdogan találkozót már hónapok óta tervezik, azonban rengeteg bizonytalanság övezi. A minap például még az orosz állami sajtó írt arról egy török tisztviselő alapján, hogy Ankarában lehet a találkozó. Az eredeti terv az volt, hogy a meetingre még a nyáron sor kerül, de ez most már egyre kevésbé tűnik valószínűnek. A Sky News arról ír, Robotyne visszafoglalása fontos volt Ukrajnának abból a szempontból, hogy utat törjön magának az orosz aknák között. A portál megjegyzi, Németország most arra kéri a szövetségeseket, hogy segítsék Ukrajnát a romok eltakarításában.


Ukrajnának 2024 végéig várnia kell arra, hogy megkapja az első holland F–16-os vadászrepülőgépet, mivel a holland légierőnek először át kell állnia az új F–35-ös gépek használatára, ez a folyamat pedig jövő év végéig tarthat – mondta el az MTI szerint a holland védelmi minisztérium szóvivője az NRC Handelsblatt napilapnak.


Vasárnap Mark Rutte ügyvivő miniszterelnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hollandiai látogatása után bejelentette, hogy Hollandia Dániával együtt F–16-osokat biztosít Ukrajnának az Oroszország elleni háborúban. Zelenszkij elnök a közösségi médiában pontosította, hogy hogy Ukrajna 42 vadászgépet kap. Az NRC Handelsblatt szerint Hollandia valóban rendelkezik 42 F–16-os repülőgéppel, azonban egyik sem áll azonnal rendelkezésre. A Volkel légibázison, Hollandia egyik legfontosabb katonai repülőterén továbbra is 24 F–16-ost használ a légierő a Benelux-államok légterének megfigyelésére.


Pénteki sport: Franciaország–Hollandia


Ajax és egyéb focihírek Hollandiából


Kiriakosz Micotákisz görög miniszterelnök kabinetje közölte, hogy a találkozóval a szaloniki csúcstalálkozó 20. évfordulójáról emlékeztek meg, amelyen 2003-ban megerősítették a nyugat-balkáni államok európai integrációs perspektíváját. Görögország bejelentette, hogy részt vesz ukrán pilóták kiképzésében F–16-os vadászgépek kezelésére és Odessza újjáépítésében is. Zelenszkij Svédországot, Hollandiát és Dániát magában foglaló európai körútja után utazott a kötetlen találkozóra Athénba. Olekszij Danyilov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Bizottság főtitkára azt mondta: ha Oroszország nem vonul ki a Krím félszigetről, akkor fegyverrel fogják visszaszerezni. Mint mondta, ez a legvalószínűbb forgatókönyv arra az esetre, ha az oroszok nem vonulnak ki onnan.


Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a kifizetéssel kapcsolatban úgy nyilatkozott, minden erőnkkel Ukrajna támogatásán dolgozunk. Újabb 1, 5 milliárd eurós támogatást folyósítottunk az országnak, amely Oroszország brutális agressziós háborújával néz szembe, és a támogatásunk jóval 2023 után is folytatódni fog.


Lesznek repülőgépek Ukrajna számára. Lesznek további páncélozott járműveink. Megerősítjük a légvédelmet, a gazdaságot, az exportunkat, az európai és euroatlanti integrációt – tette hozzá. Zelenszkij elmondta, hogy szinte minden találkozón szóba került a Fekete-tengeren és a szárazföldi szolidaritási folyosókon keresztül vezető exportútvonalak védelme – írja a CNN. Az orosz elnök szerdán munkamegbeszélést tartott, és azt állította, hogy a szakértői várakozások ellenére Oroszország a világ öt legerősebb gazdasága közé került. Az orosz állami hírügynökség, a RIA Novosztyi szerint azt mondta: a szakértők, főként a nyugatiak, „pesszimista előrejelzéseket fogalmaztak meg Oroszországgal szemben”, de Oroszország ennek ellenére „2022 végére bekerült a világ öt legnagyobb gazdasága közé”. Vlagyimir Putyin a Világbank egyik felmérésére hivatkozott a kijelentéssel kapcsolatban. A szóban forgó ranglistán a vásárlóerő-paritás (PPP) szerint mérték össze a gazdaságokat, és így ranglistán Oroszország Kína, az Egyesült Államok, India és Japán után került az ötödik helyre, megelőzve többek közt Németországot.


TV-műsor - Élő foci a tv-ben


Továbbra is határozottan Ukrajna mellett állunk, és a 2024–2027-es időszakra akár 50 milliárd eurós támogatást is javaslunk. Az EU a háború kezdete óta 76 milliárd euró támogatást nyújtott Ukrajnának – derül ki a brüsszeli közleményből. Recep Tayyip Erdogan török elnök Oroszországba tervez látogatni, hogy megvitassák Vlagyimir Putyin orosz elnökkel a fekete-tengeri gabonaszerződést. A találkozót eredetileg Ankarában tartanák – közölte az Ukrajinszka Pravda. A lap úgy tudja, a török elnök oroszországi látogatása már előkészítés alatt áll, de a pontos időpont még nem ismert.


((TV-T NÉZ<<<)) Szlovákia Magyarország élő adás 15 június 2023


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

 • Vitaliy Zonov
  Vitaliy Zonov
 • Jack Hollington
  Jack Hollington
 • Princess Princess
  Princess Princess
 • Helen Barton
  Helen Barton
bottom of page