top of page

Swimming Israel

Public·279 members

[I dag-] San Marino U21 mot Norge U21 på tv 7 september 2023


Dette er laget Norge må slå for å nå U21-EMDe norske talentene vil gjenskape Marienlyst-magien fra 2012. Publisert: 14. 10. 2016 14:07Oppdatert: 14. 2016 14:35Norge møter Serbia i U21-omspillet som gir EM-plass. De norske gutta avslutter dobbeltkampen hjemme 15. november. Det er ansett som en fordel. – Det har skjedd spennende ting på Marienlyst med U-landslaget før, sier trener Leif Gunnar Smerud til NTB. Les ogsåØdegaard scoret sitt første for Norge, men det var bare begynnelsenHan sikter til da Norge slo ut Frankrike høsten 2012. Da snudde de norske gutta 0-1-tap borte til avansement hjemme.


september. Også den på hjemmebane! Begge kampene sendes på TV 2 Direkte. Daniel Håkans debuterte for Finland med bravur forrige samling, og ble naturligvis også tatt ut i troppen til de kommende kampene mot Kazakhstan og Danmark. Jan Peder Jalland er fersk U21-landslagssjef, og da han tok ut troppen til EM-kvaliken mot San Marino og Latvia, var Magnus Sjøeng med. 07. 09. San Marino - Norge kl 18:00, Stadium Seravalle, San Marin12. Norge - Latvia kl 18:00, Marienlyst stadionNorge er i EM-kvalifiseringsgruppe A, og skal i tillegg til San Marino og Latvia kjempe mot Irland, Italia og Tyrkia om en plass i EM som spilles i Slovakia i 2025.


RBK'ere i viktige landskamper


Returen i Drammen er lagt til 15. november, og dermed kan A-spillere flyttes over til U-troppen før den kampen. – Vi har gode rutiner og erfaringer fra tilsvarende situasjoner. A-laget velger alltid først, og dersom spillerne er tenkt i startoppstillingen eller er tett på det, blir de med der, sa toppfotballsjef Nils Johan Semb til NTB tidligere i uka. Martin Samuelsen kan være en spiller som går glipp av U-kampene. Sluttspillet går i Polen i juni neste år, og Norge tok bronse i mesterskapet i 2013. Tsjekkia, Danmark, England (vant Norges gruppe), Makedonia, Tyskland, Italia, Portugal, Slovakia, Sverige og Polen er allerede kvalifisert.


Norge har tre poeng etter de første fem kampdagene i kvalifiseringen, mens gjestene fra Tsjekkia har åtte, og ligger på tredjeplass i gruppa. Norge ligger på femteplass, foran San Marino. Tre dager senere tar Sverige turen over riksgrensen for å spille privatlandskamp, også den på Ullevaal. Avspark den 13. juni er 19:45 og denne kampen vises også på TV Norge. Sendingen starter 19:00. Jacob og Erlend med viktige U21-kamperErlend Dahl Reitan er med i Leif Gunnar Smeruds tropp til den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Kosovo på Marienlyst.


RBK'ere i viktige landskamperKlubbfotballen skygger banen i et par uker, og landslagsfotballen slipper til. Flere av Rosenborgs spillere skal i aksjon i viktige kamper. Vi har oversikten! Norges A-landslag møter Tsjekkia på Ullevaal i neste kamp i VM-kvalifiseringen. Landslagssjef Lars Lagerbäck har tok ut Birger Meling og Tore Reginiussen i sin tropp, og senere ble Fredrik Midtsjø også etteruttatt. Kampen spilles førstkommende lørdag 10. juni med avspark klokken 20:45 på Ullevaal. TV Norge viser kampen.


[SE@] Italia U21 mot Norge U21 28 juni 2023


En spektakulær 5-3-kamp ga EM-plass. – Vi har spilt mot Spania og kjenner også Østerrike. Serbia er det laget vi ikke har møtt. Deler av laget deres er verdensmester i sin årgang. Dette blir spennende, og det er et trangt nåløye med bare tolv lag i sluttspillet, sier Smerud videre. Fredag ble det klart at han også vikarierer som kvinnesjef i kampen mot Sverige 24. oktober. Les ogsåØyeblikket som sjokkerer: - Hvor var du da San Marino scoret? I den andre kampen møtes Spania – Østerrike. Spania har vunnet U21-EM fire ganger.


A- og U-landslag i aksjonVålerenga er godt representert når Eliteserien nå tar landslagspause. Vålerenga er ubeseira de siste fem kampene, og har karra seg opp på sikker plass før Eliteserien nå tar en ukes pause. Flere landslag skal i aksjon de kommende dagene, og Vålerenga er som alltid godt representert. Stefan Strandberg og Daniel Håkans er våre to A-landslagsspillere, men også Magnus Sjøeng (U21) og Aleksander Hammer Kjelsen (G18) er på reise. Norge (A) møter Jordan til privatlandskamp på Ullevaal Stadion allerede førstkommende torsdag, før den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Georgia finner sted 12.


Robertsons storskalp fører til at Norge er i kjempetrøbbel


— At vi spiller bortekampen først er viktig. Det er fint når bortemål teller, så du vet hva du har å gå på i siste kamp, sier kaptein Jonas Grønner. Samtidig legger han til:— Å avslutte hjemme gir et visst press om å få et bra resultat borte, men vi kan spille kontrollert og gå for å avgjøre det hjemme. Bortekampen kolliderer med Norges A-landslags VM-kvalkamp mot Tsjekkia (borte) 11.


U21-gutta vil forsvare Norges ære: – Vi skal sjokkere


Dagens tips: Gibraltar – NorgeStåle Solbakken får i kveld sin ilddåp som norsk landslagssjef, når Norge møter Gibraltar. Denne kampen er selvsagt nødt til å vinnes for i det hele tatt ha noen som helst mulighet på en VM-billett, og Norge er store favoritter. Coolbets 1, 02 på Norge-seier sier litt om hvor utenkelig alt annet enn en solid borteseier er. Etter at Erling Braut Haaland fikk klarsignal til å slutte seg til landslaget, kan Ståle Solbakken stille med sine to beste spillere fra start i Haaland og Martin Ødegaard. Arsenal-profilen har spilt seg kraftig opp hos the Gunners i det siste, og den nybakte landslagskapteinen har lovet å fóre sin toppspiss så mye han kan. Gibraltar er lite å skrive hjem om.


Her scorer Kristoffer Ajer i U21-debuten - smp.no


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

 • Jekson Martin
  Jekson Martin
 • Vitaliy Zonov
  Vitaliy Zonov
 • Jack Hollington
  Jack Hollington
 • Princess Princess
  Princess Princess
 • Helen Barton
  Helen Barton
bottom of page