top of page

Swimming Israel

Public·423 members

(Élő tv<<) Szerbia U19 Magyarország U19 élő adás 7 szeptember 2023

Tomiszlav Szivics: „Az egyéni kvalitások alapján a szerbek jobbak, csapatként a magyarok erősebbek” – exkluzív interjúKezdjük egy könnyű kérdéssel: ki nyeri a csütörtöki meccset? Ha ez könnyű kérdés, milyen lesz a többi…?! – reagált nevetve a Sportál érdeklődésére Tomiszlav Szivics, aki a szerb, illetve a magyar élvonalban is négy-négy csapatot irányított jóval több, mint kevesebb sikerrel, de szövetségi edzőként Szerbia U17-es, U19-es és U21-es nemzeti együttesét is vezette, ennélfogva nála jobban nem sokat ismerik a magyar válogatott soron következő ellenfelét.

04 16:58 „Szabó István akkor is ragaszkodott hozzám, amikor már senki” Interjú Szuhodovszki Somával, a Kecskemét válogatott kerettag újoncával. 2023. 04 13:04 Ha jó passzban vagyok, akkor is le tudom rombolni magam – 1az1 Botka Endrével 2023. 01 17:06 FTC: egy BL-pont is többet ér a Konferencia-liga megnyerésénél Elképesztően nagy érvágás a feröeri Klaksvík elleni kiesés a Fradi számára. Matekoztunk a kupapénzekről.

A Milinkovics-Szavics testvérekről nem beszélve! Szergej az egyik legokosabb, legintelligensebb és legjobb labdarúgó, aki valaha megfordult a kezem alatt, arra pedig roppant büszke vagyok arra, hogy az öccsét, Vanját én hoztam vissza a szerb futballba. Korábbi problémák miatt ugyanis eltiltották a korosztályos válogatottban való szerepléstől, de miután Predrag Rajkovicsot felhívták az A-válogatottba, Borisz Radunovics mellett szükségem volt még egy kapusra.

Nikola Milenkovics és Sztrahinja Pavlovics személyében két fiatal hátvéd került be egy-két éve a csapatba, nekik időre volt szükségük ahhoz, hogy felnőjenek erre a szintre. Ma már mindketten alapemberek a Fiorentinában, illetve a Salzburgban, szert tettek annyi tapasztalatra, amennyivel a válogatottnak is hasznára lehetnek. Egyre jobbak és jobbak lesznek, és akkor még nem szóltam arról, hogy ott van mellettünk a szerfelett rutinos Nemanja Gudelj. Magyar szemmel nézve az is hiú ábránd, hogy a nem éppen az egetverő nívójáról ismert szaúdi bajnokságba igazoló Szergej Milinkovics-Szavics és Alekszandar Mitrovics nem a legjobb állapotban érkezett haza az Eb-selejtezőre? Hiú ábránd, igen. Mitrovics speciel bombaformában van.

Ma a TV-ben: Élőben az U19-es válogatottunk újabb elitkörös meccse, pályán az angolok és a spanyolok isA TV-műsor rovat együttműködő partnere a Meccsbox, a meccsfigyelő app! Töltsd le Androidra ITT, vagy iOS-re ITT, és ne maradj le többé egy mérkőzésről se! M4 Sport 09. 25: Labdarúgás, barátságos mérkőzés, Magyarország-Szerbia (ismétlés) 19. 45: Labdarúgás, férfi U19-es elitkör, Magyarország-Skócia (élő) M4 Sport+ 16. 00: Labdarúgás, női NB I, DVTK-Ferencváros (élő) Sport 1 19.

Szerbia U19 - eredmények, meccsek

A DVSC tehetségét is meghívták az U19-es válogatottba

25 13:42 „Folyamatosan minőségi játékosokat kell termelnünk” – 1az1 Forrás Zoltánnal 2023. 29 08:12 Hétközi Forduló: Nikolics terve, Kerkez még feljebb juthat, az elmaradt NB III-as derbi 2023. 23 17:02 tovább az összes videóhoz Hallgass minket! tovább az összes podcasthoz Közösségi média Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Ő a szerb válogatott gólrekordere, minden meccsen elvárják tőle, hogy a kapuba találjon – és ezt ő is elvárja magától. Ha pályán van, a szurkolók biztosak abban, hogy Szerbia szerez legalább egy gólt. Ami pedig a szaúdi szerződést illeti, mindenki tudja, hogy hatalmas pénzért mentek oda. Az is igaz viszont, hogy számos sztár választotta még ezt az utat, márpedig a jó futballisták jó bajnokságot is „csinálnak”. Régebben el lehetett intézni egy kézlegyintéssel a szaúdi ligát, de ez már más kávéház.

Ráadásul ezzel a szerződéssel Szergej és Alekszandar biztosította még az unokák jövőjét is. Az életük rendben van, teher nélkül fociznak, nem csoda, hogy minden pillanatát élvezik. A szakember 2015 és 2016 között 14 meccsen irányította a szerb U21-es válogatottat, amelyet kijuttatott az Európa-bajnokságra (Fotó: Getty Images)Azt tudom, hogy Szergej Milinkovics-Szavics volt a játékosa az U21-es válogatottban. Ha végignézi a magyarok ellen készülő keretet, hány ismerős nevet lát még? Legalább egy kezdőcsapatnyit! Boldoggá tesz, hogy mindnyájan nagyszerű karriert futottak be. Gudeljjel és Filip Koszticcsal már az U19-es válogatottban is dolgoztam együtt, mindkettejüket én hívtam meg először. Velük legalább akkora élmény volt a munka, mint Marko Grujiccsal, Luka Joviccsal, vagy a csapatkapitánnyal, Nemanja Makszimoviccsal.

06 16:47 Sorsfordító meccsek előtt: elemezni kell a Vidinél 2023. 06 16:43 Újpesten szerezték a forduló találatát, Szappanosé a legnagyobb bravúr – videó 2023. 06 16:14 BVSC: fordulat jöhet az edzőkérdésben 2023. 06 15:53 Szerbia-Magyarország: parázs csata várható, pokoli körítés nélkül – meccstörténelem 2023. 06 15:21 Sztori A Fradi-edzőcseréről is nyíltan beszélt az NB I szerb gólvágója 2023. 05 12:57 Összes sztori Összes hír felkapott Videó Hétközi Forduló: olcsóbb kenyér minden Szoboszlai-gól után 2023. 06 15:11 Gegenpressing: Válaszút előtt Rossi Szerbiában 2023.

MLSZ válogatottakNemzetközi torna | 2023. szeptember 07. 16:00 Szerbia SRB Magyarország HUN 2023-09-07 16:00:00 Szerbia - Magyarország Europe/Budapest Nemzetközi torna Nemzetközi torna | 2023. szeptember 09. 17:00 Franciaország FRA 2023-09-09 17:00:00 Franciaország - Magyarország Nemzetközi torna | 2023. szeptember 12.

Szerbia is fejet hajtott - Kézilabda

2023. 08. 28 14:41 Bognár György ígéretet tett Beke Péterrel kapcsolatban 2023. 06 14:24 Női BL: büntetőkkel kapott ki a Fradi 2023. 06 13:38 Észak-macedón válogatottal erősített a Zalaegerszeg 2023. 06 13:28 Légiósok: kiderült, mennyire komoly Gazdag Dániel sérülése 2023. 06 13:15 Fontos lépést tett a Diósgyőr a tehetségek felkutatásában 2023.

45: Labdarúgás, barátságos mérkőzés, Spanyolország-Albánia (élő) Sport 2 12. 00: Labdarúgás, barátságos mérkőzés, Franciaország-Elefántcsontpart (ismétlés) 15. 00: Labdarúgás, barátságos mérkőzés, Horvátország-Szlovénia (élő) 18. 15: Labdarúgás, barátságos mérkőzés, Anglia-Svájc (élő) 20. 30: Labdarúgás, barátságos mérkőzés, Németország-Izrael (élő) 23. 00: Labdarúgás, barátságos mérkőzés, összefoglaló (élő) Digisport 1 08.

M4 | MédiaKlikk

NyitóoldalSztori „Mindenki felnéz Szoboszlai Dominikre” – interjú a 18 éves magyar szupertehetséggel Hírek Zárul az átigazolási piac itthon Rossi: Képtelen vagyok döntetlenre készíteni a csapatot Az NB I-ből igazolt támadó középpályást a Honvéd 60 éves a Feyenoord magyar legendája U19-es válogatott: emléktornán készülnek a magyarok az Eb-selejtezőre 2023. 09. 06 20:09 Zalaegerszegtől igazolt védőt a Fehérvár 2023. 06 19:44 Edzőmérkőzés: NB II-es ellenféllel találkozik a Diósgyőr 2023. 06 18:15 Stojkovic elárulta, mi hiányzott a magyar futballból 2023.

06 11:26 Mátyus János különleges meccsen mutatkozik be új csapata kispadján 2023. 06 11:06 Sztankovics: Ha egy olyan nagy klub hív, mint a Fradi, akkor készen kell állnod – videó 2023. 06 10:35 Ifi BL: ellenfelet kapott a Puskás Akadémia 2023. 05 22:27 Blog A ZTE Mi vagyunk, a ZTE Ti vagytok! 2023. 05 07:53 Összes blog sztorik közösségi tartalom Követné-e CR-t Gazdag Dániel, ha egy nullával több lenne a fizetése? Szaúdi klubok is érdeklődnek a Philadelphia magyarja iránt. Kommentálta felesége Messi-kommentjét, elmondta, az MLS-szünetben lenne-e Honvéd-játékos. INTERJÚ. 2023. 26 09:29 „A válogatottság a célom, a klubváltásom is ezt szolgálta” – interjú Demjén Patrikkal 2023.

Élő sportfogadásSegítség Mi az a fogadás? Új funkciók Sportszabályok GYIK Szótár Játékosvédelem Kapcsolat Fizetési lehetőségek Részvételi szabályzatok Információbiztonság Panaszkezelés Adatkezelés Eredmények Fizetési lehetőségek Belépés és Regisztráció Eredmények Napló Nyitólap Élő Fogadás Promó Magazin E-Sport V-sport Nyitólap Élő Fogadás Magazin Promó E-Sport V-sport Keresés Kövesd itt két napon belül megtett fogadásaid alakulását! Válaszd ki egy tetszőleges mérkőzés nyereményszorzóját a szelvényre rakáshoz Többet akarok tudni Sportágválasztó Összes Események + szűrő Odds Állítsd be a megjelenő oddsok határait 1.

[[ÉLŐ ADÁS!]>] Csehország Lettország élő adás 15 május

About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...
bottom of page