top of page

Swimming Israel

Public·278 members

[[[TV-t néz===]]*] Szerbia Magyarország élő 7 szeptember 2023


Magyarország-Szerbia: elkezdődött a jegyértékesítésFérfi A-válogatottunk március 24-én, 19. 30 órakor a világbajnoki résztvevő szerb válogatottat fogadja felkészülési mérkőzésen a Puskás Arénában. A találkozóra szóló jegyeket a Szurkolói Klub tagjai február 25-től vásárolhatják meg. Az SZK-tagok kedvezményes elővásárlása február 25-én 10. 00 órakor kezdődött meg, és február 27-én éjfélig tartott. Február 28-án 10.


Szerbia - Magyarország Összefoglaló: Labdarúgás gólok &


Szerbia-Magyarország ÉLŐ


Videók | M4 Sport


Magyarország-Szerbia: elkezdődött a jegyértékesítés


Az eddigi mérkőzések: Március 27. : Magyarország–Bulgária 3–0 Június 17. : Montenegró–Magyarország 0–0 Június 20. : Magyarország–Litvánia 2–0 A G-CSOPORT ÁLLÁSA 1. MAGYARORSZÁG 3 2 1 – 5–0 5 7 2. Szerbia 5–1 4 3. Montenegró 1–2 –1 4. Bulgária 2–6 –4 5. Litvánia 1–5 Így állunk most – automatikusan jutnánk az Eb-re Ha most fújnák le a selejtezősorozatot, akkor csoportelsőként lennénk ott az Európa-bajnokságon, de számunkra most érkezik a két nagy rangadó a bombaerős kerettel bíró szerbekkel szemben.


Magyarország-Szerbia: élő közvetítés


Magyarország - Szerbia Összefoglaló: Labdarúgás gólok &


Kisebb duzzogás nélkül is elfogadnánk... Ez következik még – két rangadóra két idegenbeli mérkőzés jön, majd egy sorsdöntő összecsapás A mieink ötösében egyedül a bolgárok találkoztak már minden riválissal, így számukra csak négy meccs van hátra a csoportból, és öt ponttal állunk náluk jobban. A litvánok egyetlen pontjukat épp ellenük szerezték meg, a továbbjutás szempontjából aligha releváns szereplők, még a plusz egy találkozóval együtt sem. Montenegró a csütörtöki, kaunasi mérkőzést követően fogadja még a bolgár, litván párost, ugyanakkor Szerbiába és Magyarországra is ellátogat még.


Szerbia vs Magyarország 🔴 Élő közvetítés Ma, 2023.


Szerbia vs Magyarország élő pont,előrejelzés()


Amire ugyancsak kicsi a valószínűség. Remélhetőleg a nemzeti együttesünknek erre nem lesz szüksége, és automatikusan ki tudja harcolni a helyét az Eb-n. Ez történt eddig – Szoboszlaiék parádéztak Erre pedig igencsak jó esélyünk van, köszönhetően többek között ismét csak a Nemzetek Ligája-remeklésnek, melynek eredményeként az Eb-selejtezős sorsoláson az első kalapba (! ) kerültünk, a legerősebb csapatokat így sikerült elkerülni. A mieink számára rég nem látott esély nyílt, egyúttal jött egy kisebb fordulat, hiszen míg az angol, német, olasz trió ellen kis túlzással a minden pont ajándék elvvel várhattuk a meccseket, a szerb, montenegrói, bolgár, litván csoportban az „esélytelenek nyugalma” helyett az esélyesek terhe érkezett.


A csapat viszont az Eb-selejtező eddigi meccsein bebizonyította: nemcsak a legnagyobbak dolgát tudja megnehezíteni, hanem már képes rákényszeríteni az akaratát a papíron gyengébb riválisokra. Adott szituációban és riválisokkal szemben irányítani, kezdeményezni is tud. Bulgária (3–0) és Litvánia (2–0) ellen ez remek győzelmeket hozott vendéglátóként, és bár a montenegrói kiruccanás alkalmával a játék elmaradt ugyan a hazaitól, mindenképpen fontos, hogy a biztos továbbjutás szempontjából talán legnagyobb téttel bíró meccsen pontot szereztünk (0–0). Ennek köszönhetően az őszi folytatást csoportelsőként vártuk, az ugyancsak hétpontos, de az egy kapott gólja miatt a mieink mögé szoruló szerbeket (5–1) megelőzve.


A dánok helyzete már érdekesebb, mert az Eb-elődöntős négy teljes kör után csak a harmadik (7), Finnország és Kazahsztán (9-9) mögött, a belgák (7) egy meccsel kevesebbet játszva vannak három pontra a velük ikszelő osztrákokkal (10), jócskán ellépve a hozzájuk hasonlóan hárommeccses svédektől (3), a portugálok pedig négy győzelemmel és 14–0-s gólkülönbséggel vezetik a csoportjukat. Érdekesség, de jelen állás szerint tehát a pótselejtezős opció nem lenne meg a mieink számára, viszont az automatikus kijutás igen.


Zsemberi János, a szerb szövetség alelnöke, a bajnoki ezüstérmes bácskatopolyai klub tulajdonosa az Indexnek adott nyilatkozatában kifejtette: valóban hemzsegnek a világklasszisok Dragan Sztojkovics szövetségi kapitány gárdájában, amely azonban meglátása szerint így sem igazán funkcionál csapatként. És amíg a szerb szakember kétéves tevékenysége megosztja a közvéleményt, addig Marco Rossi a magyar csapat élén kimaxolja játékosai képességét.


A rendező németek mellett 23 csapat juthat ki, az alapképlet pedig egyszerű: a tíz csoport első és második helyezettje automatikusan kijut az Eb-re. A maradék három helyet pótselejtezőn lehet kiharcolni. Ez egyrészt ismerős számunkra, hiszen az előző két tornára így jutottunk ki, másrészt igencsak elérhetőnek tűnik, ha nem lenne meg a top kettő, amire azért az erőviszonyok és a papírforma alapján nagy esély mutatkozik. Ekkor ugyanis képbe jönne a Nemzetek Ligájában bemutatott remeklésünk, és csak akkor nem lennénk jogosultak az A ligás pótselejtezőre, ha az előttünk végző hét csapatból (Spanyolország, Horvátország, Olaszország, Hollandia, Dánia, Portugália és Belgium) legalább négy nem kerülne csoportja első két helyére.


ÉLŐ: Magyarország – Szerbia – Európa-bajnokság 2023Hirdetés Hirdetés Legfrissebb MagyarországSzeretnénk előrébb lépni és úgy érzem, hogy képesek is vagyunk erre – interjú Dúl Pankával Kedden edzett először a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban a TFSE-MTK együttese. Ezt követően beszélgettünk... 3x3Felcsillant a remény a bravúrra Litvánia ellen, de búcsúzott az Eb-től válogatottunk A magyar válogatott 21-16-os vereséget szenvedett Litvániától a jeruzsálemi 3×3-as Európa-bajnokságon. Ezzel a mieink...


Egy belgrádi sikerrel értelemszerűen óriási lépést tennénk a továbbjutás felé, hiszen legerősebb riválisunkkal szemben is nagy előnybe kerülnénk, de még egy vereség esetén sem lenne igazából veszve semmi. Amennyiben déli riválisunk beelőzne, a második hely is pont elég lehet az Eb-szerepléshez, ezért továbbra is Montenegró tűnik a legnagyobb ellenfélnek mindkét favorit számára. Ha a folytatásban ne adj' Isten úgy alakulnának a dolgok, hogy végül nem lenne meg az első két hely valamelyike, akkor ismét előjönne a már említett pótselejtező kérdése. Az előttünk záró hetesből a négyes döntőt játszó kvartett tagjai csak két meccset játszottak a selejtezőben, miközben a riválisok három vagy négy találkozón is túl vannak, így bár Spanyolország, Horvátország, Olaszország és Hollandia sincs továbbjutó helyen, azért ez még bőven változhat a maradék hat fordulót követően.


Sosem látott esélyek Belgrádban, kulcsfontosságú meccs jönÍgy lehet kijutni – sosem látott esélyek Kezdjük egy kis gyorstalpalóval, ha valaki nem olvasta volna el a selejtezőket felvezető írásunkat. A 2016-os és a 2020-as viadalhoz hasonlóan 24 válogatott vehet részt a 2024-es Európa-bajnokságon, amelyet június 14. és július 14. között rendeznek.


00 órától mindenki számára megnyílt a vásárlási lehetőség. A jegyeket névre szólóan lehet megvenni a meccsjegy. mlsz. hu oldalon. Egy felhasználó egy tranzakció során legfeljebb négy jegyet vásárolhat. A belépők négy árkategóriában, 3-12 ezer forint között elérhetők, a Szurkolói Klub tagjai minden kategória esetében 20%-os kedvezményt kapnak ebből az árból. További információkkal kapcsolatban az Interticket ügyfélszolgálata áll a szurkolók rendelkezésére:• E-mail cím: mlsz@interticket. hu • Telefon: +36 1 235 07 61• Élő chat A mozgáskorlátozott jegyek megvásárlásáról az mlsz@interticket. hu címen érdeklődhetnek a szurkolók, valamint IDE kattintva találhatók információk.


Kövesse élőben a Magyarország-Szerbia Nemzetek Ligája


3x3Vereség Portugália ellen a jeruzsálemi 3×3-as Európa-bajnokság nyitányán Második játéknapjához érkezett a jeruzsálemi 3×3-as Európa-bajnokság. Bemutatkozott a tornán a Bach Bogi, Böröndy... MagyarországNemcsak játékosokat, embereket is nevelünk – interjú Dávid Kornéllal Elkezdődött a szezon a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémián. Az Akadémia utánpótlás csapatai már tétmérkőzéseket... 3x3ÉLŐ: 3×3-as Európa-bajnokság, Jeruzsálem – 2. nap A második játéknapjához érkezik a jeruzsálemi 3×3-as Európa-bajnokság. Bemutatkozik a tornán a Bach Bogi,...


Szerbia élő eredmények, végeredmények, következő meccs


De nézzük azért a dolgokat számszerűen. A spanyolok (3) egy pontra vannak a második grúzok (3 meccs/4 pont) mögött, itt a skótok (4/12) remekelnek, a hollandok (3) háromra a második görögök (3/6) mögött, itt a franciák hibátlanok (4/12), az olaszok (3) ugyancsak háromra a második ukránok (3/6) mögött, itt az angolok nyertek négyet (4/12), a horvátok (4) pedig kettőre az örmények (3/6) mögött, itt a törökök állnak az élen (4/9). Mindegyik bőven belátható távban, igazából a meglepő az lenne, ha bármelyik nem érne be végül top 2-ben.


Szerbia-Magyarország – élő közvetítés


A mieink a szerbek elleni dupla randevú után Litvániába és Bulgáriába látogatnak, majd november 19-én Montenegró ellen zárnak, még az is könnyen megtörténhet, hogy az Eb-kijutásról döntő összecsapáson. A szerbek a magyarok elleni két ütközet között Litvániába látogatnak, majd Montenegró és Bulgária vendégül látásával zárják a selejtezőket. A csütörtökön 20:45 órakor kezdődő Szerbia–Magyarország összecsapásról az Index élő, szöveges tudósításban, illetve helyszíni összefoglalóval számol be.


Nem lesz teljesen zárt kapus a szerb-magyar Eb-selejtező


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

 • Vitaliy Zonov
  Vitaliy Zonov
 • Jack Hollington
  Jack Hollington
 • Princess Princess
  Princess Princess
 • Helen Barton
  Helen Barton
bottom of page