top of page

Swimming Israel

Public·278 members

(ÉLŐ TV#) Magyarország U21 Kazahsztán U21 élő közvetítés 7 szeptember 2023


A világ legnagyobb szuperteherautójától a világ egyik leggyorsabb vonatáig, a sorozat bemutatja azokat a rendkívüli találmányokat, amelyek révén a gépeket vezető, vagy azokkal repülő, hajózó csapatok a legjobbak közé tartozhatnak. Rendező: Matt Walters (ism. )14:00 Jéglovagok I. /7. amerikai, kanadai reality sorozat, 2007. (ICE ROAD TRUCKERS - THE ROOKIE CHALLENGE) A sorozat segítségével bepillantást nyerhetünk a világ egyik legveszélyesebb foglalkozását űző emberek mindennapjaiba. 15:00 Jéglovagok I. /8. amerikai, kanadai reality sorozat, 2007. (ICE ROAD TRUCKERS - INTO THE WHITEOUT) A sorozat segítségével bepillantást nyerhetünk a világ egyik legveszélyesebb foglalkozását űző emberek mindennapjaiba.


(ism) kanadai reality sorozat, 2015. (YUKON GOLD III. - TIME CRUNCH) Időszűkében A tudomány és a technológia viharos fejlődése ellenére a bányászok élete nem sokat változott az elmúlt száz év alatt. Bár a gépeik ma nagyobbak, erősebbek és mélyebbre ásnak, mint valaha, az őket kezelő ember munkája ugyanolyan piszkos és veszélyes, mint amilyen az elődeiké volt és ugyanolyan kiszámíthatatlan. Azt ugyanis, hogy valójában mi van a föld alatt, az ember csak az után tudja meg, hogy elkezdett ásni és akkor még nem beszéltünk a váratlan költségekről, a folyton meghibásodó berendezésekről és a zöldfülű alkalmazottak által okozott bosszúságokról.


(ism. )01:55 Állítólag... VIII. /3. (ism) amerikai reality sorozat, 2012. (MYTHBUSTERS VIII. - FRIGHT NIGHT) Jamie Hyneman és Adam Savage, a műsor házigazdái nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint megdönteni vagy éppen igazolni a széles körben ismeretes mítoszokat. Lehetséges-e fülzsírból gyertyát készíteni, valóban képesek vagyunk-e elcsúszni egy banánhéjon és még sok érdekes mítosz kutatással, teszteléssel - ez az Állítólag... Rendező: Brian Lauren Gray Williams Főszereplők: Jamie Hyneman, Adam Savage, Grant Imahara, Kari Byron, Tory Belleci (ism. )03:00 Bear Grylls: Sztárok a vadonban I.


13:00 A gépek forradalma II. /3. (ism) kanadai ismeretterjesztő magazin sorozat, 2016. (RISE OF THE MACHINES II. - SUPER PLANE) Óriás Repülőgép Ez a sorozat megváltoztatja a bennünket körülvevő gépekről alkotott véleményünket, bevezetve minket az úttörő mérnöki munka világába, hogy megérthessük, ezek a különleges hajók, teherautók, vonatok és repülőgépek miért emelkednek ki az összes többi gép közül.


A Csisztu Sport Castban számít a vélemény, és az is számít, hogy ki mondja! 04:30 Csisztu Sport Cast IV. /6. magyar sportsorozat, 2023. A Csisztu Sport Castban számít a vélemény, és az is számít, hogy ki mondja! 05:00 Lehetetlen küldetés (USA) II. /7. amerikai reality sorozat, 2009. (WIPEOUT USA - FENDER, BENDER) 24 átlagos férfi és nő küzd meg egymással a világ legkülönlegesebb akadálypályáján. A merész versenyzőknek lélegzetelállító esésekkel, látványos bukásokkal és katasztrofális zuhanásokkal kell számolniuk.


(IRT - INDIA'S DEADLIEST ROADS) Kamionsofőrjeinknek India életveszélyes országútjain minden tudásukra és az összesen több mint 40 éves vezetői tapasztalatukra szükségük van, hogy legyűrjék a szélsőséges körülményeket: 300 méteres meredek sziklafalakat, kőlavinákat, a fagyot és a 40 fokos trópusi hőséget. És ha mindez nem lenne elegendő, olykor kommunikálniuk is kell a számukra érthetetlen, idegen nyelveken, vagy csupán megszokni a közlekedési szabályokat az úttest ellenkező oldalán... )08:00 Jéglovagok I. /5.


20:00 Premier League Netbusters 2023. /5. magazin. w36 Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023/2024. kísérőműsora. 20:35 (élő) Hollandia - Görögország. (UEFA EURO 2024) A 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság, az EURO 2024 lesz a 17. Európa-bajnokság, amely az UEFA által szervezett, négyévente megrendezésre kerülő férfi labdarúgó-válogatottjai számára kiírt bajnokság. A tornát 2024. június 14. és július 14. között rendezik Németországban.


TV műsor - Sportműsorok a mai napon00:25 Labdarúgás magazin. Roshn Saudi League összefoglaló 2023. /5. A szaudi liga mérkőzéseinek összefoglalója. 01:00 Jéglovagok I. /6. (ism) amerikai, kanadai reality sorozat, 2007. (ICE ROAD TRUCKERS - DRIVING ON THIN ICE) A sorozat segítségével bepillantást nyerhetünk a világ egyik legveszélyesebb foglalkozását űző emberek mindennapjaiba. A messzi északon, Kanadában, óriás kamionok és vakmerő sofőrjeik róják a kilométereket, dacolva a végtelen hómezőkkel, a jeges utakkal. Ezek a bátor, mindenre elszánt emberek hihetetlen kalandokba keverednek, hogy akár életük kockáztatásával is, de eljuttassák szállítmányukat a megadott helyre.


Élő sportfogadás


magyar sportsorozat, 2023. A Csisztu Sport Cast 2020 év elején indult, dr. Csisztu Zsuzsa olimpikon tornász, sportújságíró, a Magyar Sportújságíró Szövetség alelnöke, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) egyedüli magyar női sportdiplomatája sport tematikájú talkshowjaként. A műsorrészek célja, hogy olyan, komplex kommunikációs hidat képezzen a generációk között, amellyel megérteti, hogy a sport, a sportújságírás egy kiváló életpálya, a szakemberek, sportlegendák azonban nemcsak a jövő sportolóinak mutatnak példát.


[[Élő HD<<]] Szerbia Magyarország adás közvetítés 7 szeptemb


(ism) amerikai, kanadai reality sorozat, 2007. (ICE ROAD TRUCKERS - MIDSEASON MAYHEM) A sorozat segítségével bepillantást nyerhetünk a világ egyik legveszélyesebb foglalkozását űző emberek mindennapjaiba. )08:55 (ism) amerikai, kanadai reality sorozat, 2007. )09:55 (ism) amerikai reality sorozat, 2012. )11:00 A Yukon aranyásói III. /3.


Csupán a négy leggyorsabb játékos mérkőzhet meg a döntőben az ötvenezer dolláros nyereményért. Rendező: J. Rupert Thompson Főszereplők: John Anderson, John Hanson, Jill Wagner06:00 Lehetetlen küldetés (USA) II. /8. amerikai reality sorozat, 2009. (WIPEOUT USA - THE 500TH CONTESTANT) 24 átlagos férfi és nő küzd meg egymással a világ legkülönlegesebb akadálypályáján. Rupert Thompson Főszereplők: John Anderson, John Hanson, Jill Wagner07:00 Kamionnal a halálutakon - India I. /10. (ism) indiai dokumentumfilm sorozat, 2016.


A sorozat szereplői végül egytől egyig a csúcsra jutnak, de előbb be kell bizonyítaniuk, hogy bennük és a földjükben is megvan az, ami szükséges a sikerhez. Rendező: Simon Schneider, David Shohet (ism. )12:00 Bear Grylls: Sztárok a vadonban I. /4. amerikai reality sorozat, 2014. (RUNNING WILD WITH BEAR GRYLLS - BEN STILLER) Ben Stiller Bear Grylls a túlélési szakértő hat hírességet visz el magával egy-egy felejthetetlen kétnapos túlélési túrára az USA, valamint a világ néhány legvadabb és legtávolabbi helyére.


[[FOLYAM**]] Koszovó Románia élő közvetítés 16 június


15:55 Állítólag... /4. amerikai reality sorozat, 2013. - MOTORCYCLE WATER SKI) Jamie Hyneman és Adam Savage, a műsor házigazdái nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint megdönteni vagy éppen igazolni a széles körben ismeretes mítoszokat. Rendező: Steve Lauren Williams Főszereplők: Jamie Hyneman, Adam Savage, Grant Imahara, Kari Byron, Tory Belleci17:00 A felemelkedés amerikai-brit sportműsor sorozat, 2021. (THE RISING [PELÉ | EPISODE 4]) Pelé labdarúgó-karrierjének meghatározó pillanatai. 17:50 (élő) Bulgária - Irán. UEFA Barátságos mérkőzés 2022. /17. UEFA barátságos futballmérközés közvetítés.


Szerb-magyar felnőtt és magyar–kazah U21-es Eb-


U21: Örülök a sorsolásnak, de nem becsülünk le senkit


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

 • Vitaliy Zonov
  Vitaliy Zonov
 • Jack Hollington
  Jack Hollington
 • Princess Princess
  Princess Princess
 • Helen Barton
  Helen Barton
bottom of page