top of page

Swimming Israel

Public·279 members

[[[élő hd*]]] Dánia San Marino közvetítés 07/09/2023


Élő közvetítés: Rossi "kirúgatta volna magát" a sorsolás előttAz 1. kalapból várhatja a magyar válogatott a fejleményeket. Vasárnap délben sorsolják a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőcsoportjainak beosztását Frankfurtban. A magyar válogatott története során először az 1. kalapból várhatja a sorsolást, így az NL-rangsort figyelembe véve csak gyengébb csapatokat kaphat ellenfélül. Ez egyben azt is jelenti, hogy az elsők között húzzák majd ki a vasárnap délben kezdődő sorsoláson. 12. 10: Lassan jön a lényeg! Gianluca Zambrotta és Demetrio Albertini segédkezik a kétszeres Eb-győztes, címvédő Olaszországot képviselve.


[[FOLYAM<<]] Finnország Svédország közvetítés 15/05/2023


Dánia vs Kazahsztán Élő


kalap: Grúzia, Görögország, Törökország, Kazahsztán, Luxemburg, Azerbajdzsán, Koszovó, Bulgária, Feröer-szigetek, Észak-Macedónia 5. kalap: Szlovákia, Észak-Írország, Ciprus, Fehéroroszország, Litvánia, Gibraltár, Észtország, Lettország, Moldova, Málta 6. kalap: Andorra, San Marino, Liechtenstein AZ MLSZ ELŐZETES ELEMZÉSE A magyar válogatott a Nemzetek Ligája legfrissebb rangsorában a 8. pozíciót foglalja el, így a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőinek vasárnapi sorsolásán az első kalapból húzzák ki. A selejtezőkön a házigazda jogán Németország nem vesz részt, Oroszország európai sorozatokból való kizárását követően így 53 válogatott küzd majd a kontinenstornán való részvételért, közülük 23-an jutnak ki a tornára.


Grúzia N vs Dánia N élő pont,előrejelzés()


05: Eb-selejtezők, Olaszország-Anglia, ism. 13. 30: Eb-selejtezők, Fehéroroszország-Svájc, ism. 15. 40: Eb-selejtezők, Horvátország-Wales, ism. 17. 50: Eb-selejtezők, Szlovénia-San Marino, ÉLŐ 20. 35: Eb-selejtezők, Luxemburg-Portugália, ÉLŐ 22. 45: Eb-selejtezők, Málta-Olaszország, ism. Spíler 2 12. 40: Eb-selejtezők, Spanyolország-Norvégia, ism. 14. 50: Eb-selejtezők, Kazahsztán-Dánia, ÉLŐ 17. 50: Eb-selejtezők, Anglia-Ukrajna, ÉLŐ 20. 35: Eb-selejtezők, Málta-Olaszország, ÉLŐ 23. 45: Eb-selejtezők, Anglia-Ukrajna, ism. Aréna 4 16. 45: Eb-selejtezők, 3.


00: 8. állomás, Newcastle (Tv: Sport2) KÉZILABDA FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA, RÁJÁTSZÁS 1. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS 18. 45: Aalborg (dán)–GOG (dán) (Tv: Sport1) 20. 45: Dinamo Bucuresti (román)–THW Kiel (német) (Tv: Sport1) KOSÁRLABDA NBA, ALAPSZAKASZ Péntek, 0. 30: Brooklyn Nets–Cleveland Cavaliers (Tv: Sport1) LÓSPORT 13. 45: Kincsem+Tuti 1045 (Tv: Sport2) MŰKORCSOLYA Világbajnokság, Szaitama 3. 00: páros kűr 7. 50: férfi rövidprogram ÖKÖLVÍVÁS 10. 00: női világbajnokság, Új-Delhi, negyeddöntők RÖPLABDA NŐI EXTRALIGA NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK 18. 00: Swietelsky-Békéscsaba–MÁV Előre SC-ST. Solar 18. 00: Szent Benedek RA–UTE 19.


Jürgen Klinsmann és Karl Heinz Ridle a rendező Németországot képviseli. A-CSOPORT: Spanyolország, Skócia, Norvégia, Grúzia, Ciprus, B-CSOPORT: Hollandia, Franciaország, Írország, Görögország, Gibraltár, C-CSOPORT: Olaszország, Anglia, Ukrajna, Észak-Macedónia, Málta, D-CSOPORT: Horvátország, Wales, Örményország, Törökország, Lettország, E-CSOPORT: Lengyelország, Csehország, Albánia, Feröer, Moldova, F-CSOPORT: Belgium, Ausztria, Svédország, Azerbajdzsán, Észtország, G-CSOPORT: MAGYARORSZÁG, Szerbia, Montenegró, Bulgária, Litvánia H-CSOPORT: Dánia, Finnország, Szlovénia, Kazahsztán, Észak-Írország, San-Marino I-CSOPORT: Svájc, Izrael, Románia, Koszovó, Fehéroroszország, Andorra, J-CSOPORT: Portugália, Bosznia-Hercegovina, Izland, Luxemburg, Szlovákia, Lieschtenstein A SELEJTEZŐSOROZAT MENETRENDJE 1.


Élő közvetítés: Rossi "kirúgatta volna magát" a sorsolás előtt


(Néz=) Finnország Dánia élő adás 23 május 2023 Svédorszá


” Rossi tréfásan megjegyezte, általában nem túl szerencsés edzőként, ami a sorsolásokat illeti, így talán kirúgatja magát erre az egy napra… „Hagyományosan peches vagyok minden sorsolásnál, emlékszem, a Honvéddal is megkaptuk a Ferencvárost a Magyar Kupában akkor, amikor a többi NB I-es csapat még harmadosztályú, vagy megyei csapatokat kapott. De nem is kell ilyen messzire menni, hiszen mind az Európa-bajnokságon, mind a Nemzetek Ligájában a lehető legnehezebb csoportba kerültünk. Az az ötletem támadt, megbeszélem Csányi Sándor elnök úrral, hogy a sorsolás előtt egy nappal rúgjon ki, aztán a sorsolás után alkalmazzon újra, hátha tényleg csak én vonzom be a nehéz csoportokat. ” KALAPOK 1. kalap: Hollandia, Horvátország, Spanyolország, Olaszország, Dánia, Portugália, Belgium, Magyarország, Svájc, Lengyelország 2. kalap: Franciaország, Ausztria, Csehország, Anglia, Wales, Izrael, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Skócia, Finnország 3. kalap: Ukrajna, Izland, Norvégia, Szlovénia, Írország, Albánia, Montenegró, Románia, Svédország, Örményország 4.


2018-as Fiatal Zenészek Eurovíziója


Ma a TV-ben: Élőben az angolok, a portugálok és az olaszok Eb-selejtezős meccseA TV-műsor rovat együttműködő partnere a Meccsbox, a meccsfigyelő app! Töltsd le Androidra ITT, vagy iOS-re ITT, és ne maradj le többé egy mérkőzésről se! M4 Sport 20. 45: Felkészülési mérkőzés, Magyarország - Észtország, ism. Spíler 1 8.


((ÉLŐ ADÁS@@)) Finnország Svédország adás 15 május 2023


Az azonos csoportban lévő csapatok oda-visszavágós rendszerben mérkőznek meg egymással, és mindegyik csoportból az első két helyezett kvalifikálja magát a 2024-es Európa-bajnokságra, a fennmaradó három helyért pedig rájátszásban küzdenek meg az oda bejutó válogatottak 2024 márciusában. A sorsolás során először az NL-döntősök kalapjából fogják kihúzni a csapatokat. Az elsőként kihúzott csapat az A-csoportba kerül, a másodikként kihúzott a B-csoportba és így tovább. Ezt követően az 1.


12. 02: Kezdődik! Csányi Sándor, az MLSZ elnöke és Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya is ott van a helszínen. ELŐZMÉNYEK Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a vasárnapi, 2024-es Európa-bajnoki selejtezősorozat sorsolása előtt a molcsapat. hu-nak adott nyilatkozatában beszélt a várakozásairól. „Fatalista vagyok, jöjjön, aminek jönnie kell. Nem szeretnék se álom-, se halálcsoportokról beszélni, mert az eddigi szereplésünkkel is bizonyítottuk, hogy a sikerek és a kudarcok ugyanúgy tőlünk függnek. Nem szeretnék Angliával játszani, mert olyanok lennének ellenünk, mint egy felbőszült bika. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szeretnék megtorolni a becsületükön ejtett csorbát, és nagyon agresszívan nekünk rontanának mindkét meccsen.


Az 53 csapatot hét kalapba osztják a Nemzetek Ligája-rangsor alapján, ebből az NL-döntős csapatok egy külön kalapba kerülnek. Az 53 válogatottat 10 csoportba sorsolják össze. Ezek közül hét csoport öt csapatból áll, három pedig hatból, a négyesdöntőbe bejutott válogatottak (Hollandia, Horvátország, Olaszország és Spanyolország) kizárólag ötcsapatos csoportba kerülhetnek.


Európa


45: San Marino–Észak-Írország, Serravalle J-CSOPORT 20. 45: Portugália-Liechtenstein, Lisszabon (Tv: Spíler2) 20. 45: Szlovákia-Luxemburg, Nagyszombat 20. 45: Bosznia-Hercegovina–Izland, Zenica ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEK ÉS FONTOSABB SPORTESEMÉNYEK ASZTALITENISZ Női Európa-bajnoki selejtező 17. 30: Magyarország–Törökország, Budapest (Ormai László Csarnok, Marczibányi tér) DARTS PREMIER LEAGUE 20.


Onlajnok.com | sport események online közvetítése


(((Online-))) Finnország Szlovénia és élő online közvetítés


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

 • Jekson Martin
  Jekson Martin
 • Vitaliy Zonov
  Vitaliy Zonov
 • Jack Hollington
  Jack Hollington
 • Princess Princess
  Princess Princess
 • Helen Barton
  Helen Barton
bottom of page