top of page

Swimming Israel

Public·204 members

[FOTBAL**] România U20 vs Cehia U20 în direct live 7 septembrie 2023


Avem timp puţin la dispoziţie pe care îl petrecem împreună, de aceea, obiectivul principal este multiplicarea atenţiei. Nu sunt zidar sî construiesc, datoria mea este să îmi pun competenţele pe care le-am însuşit până la această oră, în slujba jucătorilor pe care îi antrenăm. Muncim pentru acest lucru, încercăm să obţinem maximum din maximul pe care putem să îl dăm fiecare, atât jucătorii, cât şi staff-ul tehnic”, a declarat Bogdan Lobonț în cadrul unei conferințe de presă. A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de energie.


Scrimera ucraineană Olga Kharlan, descalificată de la


CSM Reșița


45+1: Pauză Min. 40: GOOOOL România! Deniz Giafer deschide scorul! Denis Giafer se bucura dupa un gol marcat in meciul amical de fotbal dintre Romania U20 si Cehia U20, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, joi 7 octombrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES Min. 36: Suciu se descurcă în careu și trage, dar mingea pleacă prea ușor din gheata românului Min.


33: Krobot e faultat și își prinde piciorul în gardul împrejmuitor al terenului! Min. 29: O nouă fază bună a cehilor, condusă de Kristian Min. 27: