top of page

Swimming Israel

Public·248 members

(SPORTI##) Литванија Црна Гора drejtpërdrejt live 7 shtator 2023


(HD live===) Литванија Црна Гора transmetim i drejtpërdrejtë


[[TRANSMETO***]] Црна Гора Мађарска drejtpërdrejt live 17 qe


[[transmetim!]] Црна Гора Мађарска drejtpërdrejt falas 17 qe


Toliko su dobro igrali Orlovi da su Litvaniju spustili na samo jedan poen u uvodna tri ili četiri minuta. Napad je funkcionisao besprekorno, odbrana još bolje, a Litvaniji je stao šut u potpunosti. Koristila je to Srbija, postizala je poen za poenom, a Bogdanović je sa svoje dve trojke otišao na ogromnih +11 pred poluvreme. Treća deonica je startovala trojkom Jokubajtisa, Litvanci su krenuli da ispravljaju sve ono gde su grešili u drugoj četvrtini.


Litvanci su na kraju ove četvrtine vodili sa +16. Pritisak Litvanaca nije popustio ni u poslednjem kvartalu. Crnoj Gori s druge strane ništa u napadu nije polazilo za rukom, posim ukradenih lopti kojih je bilo čak devet. Ipak, nijedan napad nije prošao kako treba. I kad je konačno nešto krenulo, 5:0 serija i trojka Nemanje Radovića, Maksivitis je odmah reagovao tajm-autom i tako umirio i poslednji trzaj Crnogoraca.


Ko zna, Manila je izgleda grad gde se čuda stvarno dešavaju, a Srbija će sada sačekati svog rivala u polufinalu Mundobasketa. Možda ništa nije realno, ali sve je moguće. Srbija - Litvanija 86:65 (24:25, 25:13, 24:17, 13:10) SASTAVI: Srbija: Petrušev 17, N. Jović 8, Bogdanović 21, Marinković 1, Dobrić 0, Ristić 1, Gudurić 9, S. Jović 11, Davidovac 2, Avramović 8, Milutinov 9. Litvanija: Normantas 8, Sedekerskis 14, Brazdejkis 11, Maldunas 0, Jokubajtis 13, Valančijunas 11, Kuzminskas 6, Motijunas 2, Bendžijus, Kariniauskas 0, Dimša 3, Sirvidis 0 Litvanija je od uvodnih minuta pokazala šta će biti njeno glavno oružje - šut za tri poena.


Litvanija je bila u dobrom naletu i druga petorka baltičke ekipe je napravila mini razliku. Posebnu pažnju privukla je situacija kada je nakon blokade načinjen faul nad Radončićem. Sudije su tu procenile da nije bila namerna lična. pri kraju četvrtine, Vučević je zabeležio ofanzivan skok i pogodio uz faul, a potom je već posle narednog, oba puta bio precizan sa linije penala. Podaci pokazuju da Litvanci imajuduplo više skokova od Crne Gore - 22:11. Veliki problem za komšije jesu ofanzivni skokovi protivnika, a muče i šutevi za tri poena 6/8.


Promašio je sada i Bogdanović trojku preko tri ruke. Trojkaaaaaa Petruševa! 08:47 (76:55) - Pogodio je Aleksa jedno bacanje, potom i Vanja Marinković dva, a Litvanija ne može da se vrati u meč. Nedostižnu prednost imaju Srbi. III Četvrtina 00:00 (73:53) - Pogađa Kuzminskas sada pod košem. Zakucava Petrušev! 02:00 (69:51) - Promašuje Jokubajtis trojku, ali pravi faul u napadu Dobrić. Odlična odbrana Srbije i postiže poene Aleksa Avramović.


Litvanija kaznila greške i promašaje Crne Gore


Pogodio je Kuzminskas oba penala sad. Promašio je trojku Davidovac. Odlična kontra na drugoj strani, Bogdanović pogađa. Evo i greške Litvanije. Pogađa Bogdanović! 02:17 (42:36) - Maši Normantas trojku, odlična pozicija za Srbiju! Promašio je Milutinov jedno bacanje. Načinio je faul sada Ognjen Dobrić, na liniju penala je otišao Brazdejkiskoji je pogodio jedno bacanje. Sigurna je Litvanija.


[[[transmeto>]<<<]] Црна Гора Мађарска drejtpërdrejt live 17


Biće dva bacanja za Valančijunasa. Oba puta je siguran centar iz Litvanije. 05:30 (10:16) - Milutinov i Bogdanović su prelepo odigrali, centar je napravio "livadu" za beka, što ovaj koristi. Litvanci pogađaju novu trojku. Promašio je sada Jović, a to koriste Litvanci koji postižui nove poene. Jokubajtis je ponovo promašio, na sreću Srbije. 07:01 (8:11) - Odličan Milutinov! Ugurao je sada i naš centar njihovog Valančijunasa. Nova trojka Litvanije, Brazdejkis je sada pogodio trojku, ali Bogdan uspeva na drugoj strani, dok Jokubajtis maši i to koristi Srbija u kontri, Stefan Jović je položio bez muke. Nova trojka Litvanije... 08:37 (2:5) - Kreće Bogdanović odmah! Oduzeo je loptu i poentira posle polaganja. Ima i Litvanija svog NBA asa, to je Jonas Valančijunas, koji je ugurao pdo koš Milutinova.


Ponovo pogađaju. Aleksa je oduzeo loptu, promašio je sa polu distance, a potom je Bogdan promašio trojku. 02:55 (20:20) - Pogađa Petrušev trojku! Ostao je sam Motijunas, nije bilo teško da pogodi. Kakav koš Nikole Jovića, Petrušev je promašio, a košarkaš Majamija je postigao koš uz faul i to uz mnogo sreće! Aleksaaaaa! Oduzeo je loptu i poentirao je za izjednačenje. 04:20 (12:18) - Dobra odbrana na Valančijunasu, promašio je, pa Srbija ima mesta za napad, ali je Bogdanović promašio trojku.


((tv drejtpërdrejt<<<)) Литванија Црна Гора shiko live 07/09


(FUTBOLLI!) Литванија Црна Гора drejtpërdrejt live 07/09/2023


[Shiko Tv**] Литванија Црна Гора drejtpërdrejt live 7 shtato


55 (55:48) - Siguran je opet Valančijunas. Maši Srbija, a Litvanija postiže poene preko Rokasa Jokubajtisa. Evo trojke i Stefana Jovića, Jovići su sjajni u ovim minutima! Promašio je Brazdejkis, a faul je načinjen nad Valančijunasom. Ne, ipak na Brazdejksiu, koji pogađa samo jedno bacanje. Foto: FIBA 08:29 (52:43) - Otvara Litvanija trojkom drugo poluvreme. Brazdejkis je pogodio. Loš napad Srbije, Milutinov je promašio. Pogađa Valančijunas pod košem. Evo trojke i Nikole Jovića, ostao je asm i kažnjava to! II Četvrtina 00:00 (49:38) - Odlična akcija Milutnova i Bogdana! Odlično, centar Olimpijakosa pogađa.


03:26 (41:33) - Jokubajtis je otišao na liniju penala i samo je jedno pogodio. Lepo od Bogdanovića! Kako je Litvanija odigrala ovaj napad, na kraju je i poentirala... Pravi faul Nikola Jović. Maši Kuzminskas, a pogađa Bogdanović trojku! 04:58 (36:30) - Lepa akcija Litvanije, Normantas je prošao a Sedekerskis je poentira. Zaustavljen je Milutinov, ali maši Normantas trojku, dok istom merom uzvraća i Gudurić.


Litvanija lansirala Crnogorce na drugo mesto! Ubedljiva pobeda "zelenih" pred narednu fazu - SportalKošarkaška reprezentacija Litvanije ubedljivo je savladala Crnu Goru rezultatom 91:71 i tako je lansirala na drugo mesto u grupi. Ovaj meč nosio je sa sobom veliki pritisak s obzirom na značaj utakmice, te je od starta viđena velika borba. Litvanci su se u prvoj četvrtini bolje snašli u reketu, ali Sokolovi im nijednog momenta nisu dopustili da se odlepe i naprave razliku. Sredinom četvrtine je Crna Gora uspostavila kontrolu nad zbivanjima na terenu i otišla na sedam poena plusa (26:19), ali su se Litvanci vratili u završnici - 27:26.


Pogađa su dva bacanja našeg košarkaša. Dosuđen je tehnički faul i koriste Litvanci to, istekao je napad! 08:40 (28:25) - Odlična akcija Petruševa i Davidovca pod košem i poentira košarkaš Crvene zvezde. Promašuje Litvanija i ima priliku Srbija da uveća svoje vođstvo. Prolazi Filip Petrušev i poentira veoma lako! Maši Kuzminskas trojku, a pravi faul Aleksa Avramović. I Četvrtina 00:00 (24:25) - Prolazi Gudurić do koša i poenitra. 01:18 (22:25) - Izgubljena lopta Srbije, a pogađa Petrušev, njegov peti poen. Nova trojka Litvanije...


Na početku drugee deonice, Litvanci su pogodili uz dodatni faul i prešli su u vođstvo. S druge strane, Ivanović i Radović nisu bili precizni za tri poena. Nakon tehničke greške Maksvitisa zbog prigovora, usledila je možda i najlepša akcija u dosadašnjem delu meča. Radović je dobio loptu i asistirao Slavkoviću koji je izveo moćno zakucavanje. Nakon nekoliko napada u kojima Crna Gora nije uspela da poentira, a Kendrik Peri je pogodio trojku.


((SOT)) Rudar Pljevlja Radnicki Novi Beograd drejtpërdrejt f


Promašio je Brazdejkis, a Milutinov poentira pod košem! 06:35 (34:28) - Igrala je Litvanija presing, ali razbija to Aleksa Avramović, na kom je potom i načinjen faul u napadu nad njim. Aleksa je potom promašio, a pogađaju Litvanci na drugoj strani... Njihov prvi koš u drugoj deonici. Litvanija je ušla u bonus, te je Gudurić otišao na liniju penala i bio je precizan oba puta. 07:37 (30:26) - Aleksa oduzima loptu, opet. A Kuzminskas pravi faul nad Gudurićem. Promašio je Davidovac trojku, onda i Milutinov ispod koša, ali će i dalje biti lopta za Srbiju. Fauliran je Gudurić na šutu za tri poena.


Pogađa trojku Valačijunas sada, biće velika pretnja za naše košarkaše na ovom meču. KOMENTARE PRE MEČA: Košarkaška reprezentacija Srbije pred sobom ima i najvažniji meč na dosadašnjem Mundobasketu. Orlovima će rival u četvrtfinalu biti reprezentacija Litvanije, koja je načinila iznenađenje pobedivši SAD u grupnoj fazi, čime je i bukirala sebi duel protiv naše reprezentacije. Meč je na programu od 10 časova i 45 minuta, a prenos je moguć putem RTS kanala.


Međutim, pokazali su Orlovi zašto je Srbija pokazala da je zemlja košarke. Otpisani, ali ne i odbačeni. To su pokazali protiv Litvnaije, od koje se budio strah, ali strah zbog njihovog meča protiv SAD-a gde su postigli čak 110 poena, međutim, spremio je Svetislav Pešić ovu utakmicu bez greške. Naravno, koliko Svetislav Pešić, tako su i reprezentativci Srbije odlučili da izađu na teren i da odigraju za Borišu Simanića koji je pretrpeo povredu, da odigraju za sebe, ali i za čitav narod koji je pratio ovaj meč. Krenuli su malo slabije, dopustili su Litvancima da šutiraju, ali su bili svesni da to neće trajati doveka. Sačekali su drugu deonicu, a onda je Srbija prebacila u veću brzinu, na krilima Filipa Petruševa i Alekse Avramovića sa klupe, kao i Bogdana Bogdanovića, odlepili su se i otišli na prednost koja nije bila dostižna.


(((SHIKONI>>))) Молдавија Црна Гора drejtpërdrejt 17 korrik


[SHIKO TV!] Литванија Црна Гора drejtpërdrejt live 7 shtator


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

 • Yana Solokova
  Yana Solokova
 • Irina Batchelor
  Irina Batchelor
 • Olesya Solonenkova
  Olesya Solonenkova
 • Natalya Serement
  Natalya Serement
 • Markus Vincenti
  Markus Vincenti
bottom of page