top of page

Swimming Israel

Public·278 members

[ÉLŐ TV@@] Szlovénia Észak-Írország élő 7 szeptember 2023


A sorsolás után a C csoportba kerültek Anglia, Algéria és az Egyesült Államok mellé. Első mérkőzésükön Robert Koren góljával 1–0-ra legyőzték Algériát. Az Egyesült Államok ellen Valter Birsa és Zlatan Ljubijankič találataival a félidőben 2–0-ra vezettek a szlovének, de a vége 2–2 lett, miután Landon Donovan és Michael Bradley góljaival egyenlítettek az amerikaiak. utolsó mérkőzésükön 1–0-s vereséget szenvedtek Anglia ellen. Az USA a 92. percben szerzett góllal megverte Algériát és mindez azt jelentette, hogy Szlovénia nem jutott tovább. 2010-es évek[szerkesztés] A 2012-es Európa-bajnokság selejtezőinek C csoportjában Olaszország, Szerbia, Észtország, Észak-Írország és Feröer társaságában szerepeltek. A 10 mérkőzésen 14 pontot szereztek, amivel a negyedik helyen zártak. A 2014-es világbajnokság selejtezőben egy csoportban szerepeltek Svájccal, Izlanddal, Norvégiával, Albániával és Ciprussal. Öt győzelemmel és öt vereséggel Svájc és Izland mögött a harmadik helyen végeztek.


Az utolsó selejtezőjükön Svájcban szenvedtek 1–0-s vereséget, így lemaradtak a pótselejtezőről. A 2016-os Európa-bajnokság selejtezőiben a harmadik helyen végeztek az E csoportban, ami pótselejtezős helynek számított. A sorozatot Észtország ellen kezdték egy idegenbeli 1–0-s vereséggel. Svájcot hazai pályán 1–0-ra, Litvániát idegenben verték 2–0-ra.


Csütörtöki sportműsor: szerb–magyar és további Eb-


[[FUTBALL-]] Dánia Észak-Írország és élő online közvetítés 16


home - Network4 Online


Az 1996-os Európa-bajnokság selejtezőiben mutatkoztak be először. Olaszországgal, Horvátországgal, Ukrajnával, Litvániával és Észtországgal kerültek egy csoportba. Észtországot oda-vissza legyőzték, Ukrajna ellen 3–2-s győzelmet szereztek. Három győzelem, két döntetlen és öt vereség mellett az ötödik helyen zártak. Az 1998-as világbajnokság selejtezőiben visszafogottabb teljesítményt nyújtottak. Mindössze egy pontot szereztek a Horvátország elleni idegenbeli 3–3 alkalmával. 2000-es évek[szerkesztés] A 2000-es Európa-bajnokság selejtezői előtt a korábbi jugoszláv és szlovén válogatott labdarúgót Srečko Katanecet nevezték ki a szövetségi kapitány posztjára.


Online fogadás


A pótselejtezőben Ukrajnával találkoztak. Az első mérkőzésre Lvivben került sor, amit az ukránok Andrij Jarmolenko és Jevhen Szeleznyov góljaival 2–0 arányban megnyertek, [4] A maribori visszavágón Cesar megszerezte a vezetést Szlovénia számára. Ez azonban önmagában kevésnek bizonyult, ráadásul Jarmolenko a 97. percben kiegyenlített, így a találkozó 1–1-es döntetlennel zárult. 3–1-s összesítéssel Ukrajna jutott ki az Európa-bajnokságra. [5] Nemzetközi eredmények[szerkesztés] Világbajnokság[szerkesztés] Világbajnokság Selejtezők Év Eredmény H. M Gy D V G+ G– Keret 1930–1990 Jugoszlávia része volt. 1994 nem indult 1998 nem jutott ki 5. 8 0 1 7 5 20 2002 Csoportkör 30.


Élő tv-sportközvetítések szeptember 6-án és 7-én, szerdán, csütörtökönSzeptember 6., szerda M4 Sport 10. 45: Kosárlabda, férfi világbajnokság, negyeddöntő, Németország-Lettország 14. 30: Kosárlabda, férfi világbajnokság, negyeddöntő, Kanada-Szlovénia 18. 00: Kézilabda, női NB I, Motherson Mosonmagyaróvári KC-Győri Audi ETO KC Sport 1 20. 30: Kézilabda, német bajnokság, Füchse Berlin-Magdeburg Sport 2 13. 45: Lósport, Kincsem+Tuti 19. 00: Baseball, MLB, Cleveland Guardians-Minnesota Twins Eurosport 1 0. 30 és 18. 00: Tenisz, US Open 14. 30: Országúti kerékpár, Vuelta a Espana, 11. szakasz Szeptember 7., csütörtök 17. 45: Labdarúgás, U21-es Eb-selejtező, Magyarország-Kazahsztán 20.


Northern Ireland élő állás, program és játékosok statisztikái


A selejtezőkben Norvégia, Görögország, Lettország, Albánia és Grúzia voltak Szlovénia ellenfelei. Kiváló teljesítményt nyújtva a szlovénok a második helyen végeztek. A tizenkét góljukból nyolcat Zlatko Zahovič szerzett. A pótseljtezőben Ukrajnát kapták ellenfélnek. Az első mérkőzést 1999. november 13-án rendezték Ljubljanában, melyet a szlovénok 2–1-re megnyertek. A szlovénok részéről Zlatko Zahovič és Milenko Ačimovič, az ukránokéról Andrij Sevcsenko volt eredményes. A visszavágóra 1999. november 17-én került sor Kijevben.


Angliától 3–1-re kikaptak, ezt követően San Marino-t győzték le 6–0-ra. Anglia ellen odahaza is vereséget szenvedtek, ezúttal 3–2 arányban. Svájcban Milivoje Novaković és Boštjan Cesar góljaival már 2–0-ra vezettek, de az utolsó 10 percben és a hosszabbításban a svájciak megfordították a mérkőzés állását és végül megnyerték a mérkőzést. A maradék selejtezőkön – két hazai találkozón – előbb Észtországot 1–0-ra legyőzték, majd Litvániával 1–1-s döntetlent játszottak. San Marino-t idegenben verték 2–0-ra.


(((FOLYAM!!))) Dánia Észak-Írország élő online 16 június 202


(((nézd online))) Magyarország U21 Kazahsztán U21 közvetítés


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

 • Vitaliy Zonov
  Vitaliy Zonov
 • Jack Hollington
  Jack Hollington
 • Princess Princess
  Princess Princess
 • Helen Barton
  Helen Barton
bottom of page