top of page

Swimming Israel

Public·1277 members

Robert Ford
Robert Ford

Дівчата, де зараз можна знайти класні топи з довгим рукавом на осінь?

Дівчата, привіт! Потрібна ваша допомога! З настанням осені я завжди стикаюся з однією і тією ж проблемою: що носити, щоб було тепло, але водночас стильно. Влітку все просто – шорти, футболки, сукні, а от восени починається головний біль. Особливо зараз, коли погода така мінлива, і зранку може бути холодно, а вдень жарко. Я думаю, що ідеальним варіантом були б якісь стильні топи з довгим рукавом, але я ніяк не можу знайти нічого путнього. Може, хтось знає місця, де зараз можна знайти щось цікаве? Буду дуже вдячна за ваші поради!

3 Views
Lili Depp
Lili Depp
Apr 16

Ой, я тебе так розумію! Сама кожного року мучусь з цим перехідним періодом. З одного боку, ще хочеться носити щось легке, а з іншого – вже відчувається осінній холодок. Нещодавно натрапила на один інтернет-магазин, може, там знайдеш щось для себе. Я там собі декілька речей пригледіла, але ще не замовляла. Там дуже багато жіночих топів з довгим рукавом, різних кольорів та фасонів. Ось посилання:

Можливо, ти знайдеш там ідеальний варіант для своєї осінньої капсули! Сподіваюся, допомогло!

Members

bottom of page