top of page

Swimming Israel

Public·312 members
Andres Faria
Andres Faria

The Smurfs 2011 Dublat Romana


The Smurfs 2011 Dublat Romana
The Smurfs 2011 Dublat Romana este un film de animație și comedie pentru copii, bazat pe seria de benzi desenate belgiene Les Schtroumpfs, creată de Peyo. Filmul spune povestea a șase smurfi care ajung accidental în New York City, după ce vrăjitorul rău Gargamel îi alungă din satul lor magic. În timp ce încearcă să se întoarcă acasă, ei se împrietenesc cu un cuplu de oameni și își folosesc puterile magice pentru a-i ajuta să rezolve problemele lor.


Filmul a fost lansat în cinematografe pe 29 iulie 2011 în Statele Unite și pe 5 august 2011 în România. Filmul a fost dublat în limba română de actori cunoscuți, cum ar fi Mihai Bendeac, Andreea Marin, Dan Bittman, Andi Vasluianu și alții. Filmul a avut parte de recenzii mixte din partea criticilor, dar a fost un succes comercial, adunând peste 563 de milioane de dolari la nivel mondial.


Download File: https://9riopermulmu.blogspot.com/?wc=2w40xi


Filmul este o aventură distractivă și colorată pentru toată familia, care îi va încânta pe fanii smurfilor și pe cei care nu i-au cunoscut încă. Filmul conține multe scene amuzante, muzică veselă și mesaje pozitive despre prietenie, curaj și acceptare. Filmul este potrivit pentru copii de toate vârstele, dar și pentru adulți care vor să se relaxeze și să se bucure de o poveste plină de magie și umor.


Dacă vrei să vezi filmul The Smurfs 2011 Dublat Romana, îl poți găsi online pe site-ul [FSonline], unde îl poți viziona gratuit și în calitate HD. De asemenea, poți citi mai multe detalii despre film pe site-ul [Mamul], unde găsești o recenzie completă și o galerie de imagini.


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

bottom of page