top of page

Swimming Israel

Public·318 members

(Sport=) Frankrig U21 Danmark U21 live direkte tv 7 september 2023


Frankrig - Danmark: Odds & optakt den 7. september 2023


Det er også den høyeste plasseringen til en norsk mann i kåringen, som ble delt ut for første gang i 1956. Rune Bratseth ble henholdsvis nummer 20 og 15 i 1992 og 1993, mens Bent Skammelsrud ble nummer 33 i 1997. Tore André Flo var også nominert i 1998, men uten å få noen stemmer. For kvinner ble prisen for første gang delt ut i 2018. Den gang vant Ada Hegerberg den prestisjefulle prisen, mens hun ble nummer fire i 2019 og nummer syv i 2022. Reiten er den andre norske kvinnen etter nevnte Hegerberg som har fått en nominasjon til prisen. Reiten hadde en strålende sesong for Chelsea, som vant den engelske serien og cupen.


EHF TV: Watch free live Handball Games


Det ble en kraftprøve av de sjeldne og det ble ikke bedre at spillerne ofte hadde veldig lange ballvekslinger. – En spiller må dø og så får de se, sa Medvedev til et av kameraene under en pause, tilsynelatende om forholdene. Medvedev møter vinneren av kvartfinalen mellom verdenseneren og tittelforsvarer Carlos Alcaraz og tyske Alexander Zverev i fredagens semifinale. I den andre møtes Novak Djokovic og hjemmehåpet Ben Shilton. (NTB) Foto: KENA BETANCUR / AFP 6. september 22:30 Lexerød om landslagsjobben: – Kunne fristet Vålerenga leder Toppserien og tok seg onsdag til gruppefinale i første runde i kvalifiseringen til Mesterligaen. Trener Nils Lexerød var blant kandidatene som ble nevnt før Hege Riise ble ansatt som landslagssjef i fjor sommer og er igjen et navn som har blitt fremhevet etter at Riise fratrådte i forrige uke. – Det er en hyggelig anerkjennelse å bli nevnt i den sammenhengen igjen.


august til å formalisere en anmeldelse mot Rubiales. Det var 28. august politiet startet etterforskningen mot fotballtoppen. Tirsdag skal Hermoso ha levert inn de nødvendige papirene. Fotballpresident Rubiales har vært i hardt vær etter at han kysset landslagsprofilen Jennifer Hermoso på munnen etter VM-finalen i Australia nylig. Den spanske regjeringen er blant dem som har rettet krass kritikk mot fotballtoppen. Tidligere har over 50 spillere gjort det klart at de ikke vil spille for kvinnelandslaget så lenge Rubiales er fotballpresident.


Dermed tangerte han rekorden til Edvald Boasson-Hagen. Boasson-Hagen vant fire strake etapper i 2009. Kooij har vært utilnærmelig i årets utgave av rittet i Storbritannia og spurtet ned feltet for fjerde gang på rad onsdag. Uno-X-rytter Stian Fredheim ble nummer seks. Kooij får muligheten til å ta sin femte strake seier når feltet skal gjennom en ny flat etappe i Felixstowe torsdag.


Branns kvalifiseringsgruppe i 1. runde spilles i Katowice, og lørdag møter laget fra Bergen vinneren av oppgjøret mellom Anderlecht og nettopp Katowice i finalen. Vinneren av lørdagens oppgjør går til 2. kvalifiseringsrunde. Vålerenga spiller sin første kamp i mesterligakvalifiseringen onsdag kveld. Der møter de Minsk. (NTB) Foto: NTB 15:16 Medier: Jennifer Hermoso går til sak mot fotballpresident Luis Rubiales etter VM-kysset Den spanske landslagsstjernen Jennifer Hermoso går rettens vei mot den suspenderte fotballpresidenten Luis Rubiales etter VM-kysset. En rekke medier, blant dem nyhetsbyråene AP og AFP, hevder å ha rettskilder på den dramatiske utviklingen i saken som har preget spansk fotball den siste tiden. Også de spanske mediene El Diario og Cadena Ser melder det samme. Hermoso skal ha hatt en frist på 15 dager fra 28.


Kroppen føles bedre og bedre, og jeg håper å kunne bidra utover høsten. Kurven peker oppover, jeg har fått trent bra nå og er topp motivert, sier Bolly til klubbens nettsider. Bolly kom til LSK som unggutt i 2008 og ble solgt til tysk fotball i 2013. I 2021 vendte han tilbake til norsk fotball og skrev under for Molde før han gikk på lån til Stabæk. Kontrakten med Molde gikk ut ved årsskiftet, og han har siden vært på jakt etter ny klubb. – Mathis har rukket å vise fram den X-faktoren vi alle vet at han har, ikke minst i form av sin ekstreme hurtighet, og han blir et bra supplement til troppen vår resten av sesongen, sier sportssjef Simon Mesfin. (NTB) Foto: Lillestrøm SK 16:03 Brann fikk perfekt start på mesterligakvalifiseringen Brann var flere hakk bedre enn bulgarske Stare Zagora og vant 5-0 i den første kampen i 1. runde av mesterligakvalifiseringen i fotball for kvinner. Maria Brochmann scoret tre av målene.


Kvartfinalen for nordmennene ble av det svært jevne og spennende slaget der den spanske duoen Alex Pujolar og Rodrigo Romero var først i mål. De hadde 0, 94 sekunder ned til italienerne Luca Rambaldi og Matteo Sartori. Brun og Helvig kom 1, 12 sekunder bak vinnerne på 3. -plass og skal ut i semifinale fredag.


Frankrig U21 | Landshold 2023


United kunngjorde overgangen på sitt nettsted onsdag. Midtbanespilleren Miyazawa ble nylig toppscorer i fotball-VM med fem fulltreffere. Hun scoret blant annet i 3-1-seieren over Norge. Runden etter ble det stopp for japanerne mot Sverige (1-2). Miyazawa har til nå i karrieren spilt for klubbene Tokyo Verdy Beleza og Mynavi Sendai i hjemlandet. – Jeg er virkelig veldig glad for å bli en del av denne fantastiske familien og dette flotte laget. Jeg ser fram til å komme i gang, og jeg håper at spillestilen min vil begeistre fansen, sier hun. (NTB) Foto: SAEED KHAN / AFP 14:28 VM i roing: Brun og Helvig kjemper om A-finale Kristoffer Brun og Oscar Helvig i dobbeltsculler ble nummer tre i sitt kvartfinaleheat og tok seg til semifinale A/B i VM i roing onsdag. De tre beste i hvert kvartfinaleheat gikk til semifinalene der de skal kjempe videre om en plass i A- eller B-finale.


Den spanske fotballtoppen har samtidig nektet å trekke seg. Så sent som fredag gikk han til et nytt angrep på sine kritikere og i særdeleshet presset som er lagt på ham fra politisk hold. (NTB) Foto: STEVE CHRISTO / AFP 14:34 VM-toppscoreren klar for Manchester United Japanske Hinata Miyazawa blir lagvenninne med Vilde Bøe Risa og Lisa Naalsund i den engelske fotballstorheten Manchester United.


Nederlenderen leder rittet sammenlagt foran hjemmehåpet Ethan Vernon. Rasmus Tiller er best plassert av de norske på 13. -plass, mens Tobias Halland Johannessen er nummer 17. Rittet avsluttes søndag. (NTB) Foto: Tim Goode / AP 16:43 Mathis Bolly gjør comeback i Lillestrøm Mathis Bolly (32) skal spille for eliteserieklubben Lillestrøm ut sesongen. – Jeg er veldig glad for å være tilbake.


Nærbø slo Sandnes 33-32. Fjellhammer med Robert Hedin som trener har vanligvis skapt mye problemer for Elverum. Laget holdt følge til 18-18, men da rykket hjemmelaget skikkelig fra til 26-19-ledelse. Elverum kunne kontrollere inn til en sjumålsseier. Laget har nå to av to mulige seirer. Sindre Heldal ble Elverums mest målrike spiller med åtte mål, mens det hos Fjellhammer var Philip Skjerve Slette som ble toppscorer med fem mål.


Sistnevnte vant den andre etappen i Vueltaen for halvannen uke siden. På tampen av bakken rykket Cofidis-rytter Herrada til og fikk god nok avstand til at seieren aldri var truet. Romain Grégoire ble nummer to. Herrada står med tre etappeseirer totalt i rittet på hjemmebane. Han vant også etapper i 2019 og 2022. Sepp Kuss beholder sammenlagtledelsen i rittet foran Marc Soler. (NTB) Foto: ANDER GILLENEA / AFP 16:45 Kooij tangerte Boasson-Hagen-rekord – fire strake seirer Nederlandske Olav Kooij vant onsdag sin fjerde strake etappe i sykkelrittet Tour of Britain.


Onsdag bekrefter hun og Svindal at de er blitt foreldre. – Vi er skikkelig forelsket i den lille gutten vår og nyter tiden i babyboblen, sier Amalie Iuel til VG. På Instagram skriver paret: – Velkommen til denne verdenen, Storm. Mor hviler etter noen tøffe dager på sykehuset. Far er veldig, veldig stolt. Storm er naturligvis den vakreste tingen vi har sett. Der retter de også en stor takk til helsevesenet. I kommentarfeltet er det en rekke idrettsprofiler som har gratulert det ferske foreldreparet.


Runde to spilles i midten av oktober og der kan det bli et møte med europeiske topplag. Potensielt kan Vålerenga blant annet bli trukket mot lag som Arsenal eller Wolfsburg. Også Brann er videre til finalen i deres miniturnering i runde én av Mesterliga-kvalifiseringen. De møter belgiske Anderlecht i finalen, som spilles i polske Katowice. Foto: Rodrigo Freitas / NTB 21:39 Vipers slet i en omgang, men vant greit over Gjerpen De regjerende mesterne Vipers hadde en vond omgang hvor Gjerpen yppet seg, men laget fra Kristiansand skjerpet seg etter hvilen og vant 31-21.


Live - DBU TV


Fodbold EM U-21


Sport på TV i dag - TV-guide


Program


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

bottom of page