top of page

Swimming Israel

Public·318 members

[[[σε σύνδεση==]]<] Τσεχία εναντίον Αλβανία ζωντανή μετάδοση 7 Σεπτεμβρίου 2023


Συμεών, στους όμορφους παραθαλάσσιους χώρους του Κατασκηνωτικού Κέντρου στο Καινούργιο Λοκρίδος. Η εναρκτήριος συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στον ειδικό συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου «Γαλήνη» του Ομίλου «MITSIS» στην λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων, παρουσία του Προέδρου της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής και Νεότητος, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο τον Β΄, καθώς και των ομόρων Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου και Καρπενησίου κ.


Οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης - Τι δείχνει η τηλεόραση


Η σημερινή σας ανακοίνωση Σεβασμιώτατε μας βρίσκει αλληλέγγυους, ομόψυχους, ομόγνωμους, ομοκάρδιους». Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος στο καλωσόρισμα του προς τους Συνέδρους και τους συμμετέχοντας στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπευθύνων Ιερέων Νεότητος και Στελεχών Νεότητος των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, σημείωσε: «Είναι τιμή και ευλογία για την Μητρόπολη μας, το ότι πραγματοποιείται εδώ στη Μητρόπολή μας το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο. Μάλιστα το 2021 πάλι η Συνοδική Επιτροπή μας ετίμησε, τον Δεκέμβριο του 2021, με το Πανελλήνιο Συνέδριο Κατηχητών με επετειακό χαρακτήρα γύρω από το μήνυμα της Επανάστασης του 1821 στην κατήχηση, πάλι με την υψηλή παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αγίου Σιδηροκάστρου του κ.


Προγραμμα TV


Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2023


αποτελέσματα, πρόγραμμα, Τσεχία - Αλβανία live


Συμεών για την αρχοντική φιλοξενία του Συνεδρίου και την αγάπη προς όλους τους συνέδρους, τους ομιλητές, αλλά και όλους τους συνεργάτες κληρικούς και λαϊκούς της Μητροπόλεως Φθιώτιδος, οι οποίοι εργάστηκαν αόκνως για την διαξαγωγή του εν λόγω Συνεδρίου, ενώ συνεχάρη με επαινετικά λόγια αγάπης και τον Γραμματέα της Συνοδικής Επιτροπής Αρχιμ. Πολύκαρπο Μπόγρη και όλα τα στελέχη της Επιτροπής, αλλά και τους εκλεκτούς ομιλητές. Ο Άγιος Σιδηροκάστρου χαρακτηριστικά σημείωσε: «Είμεθα φιλοξενούμενοι του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών στα Καμένα Βούρλα.


Ιωάννης Σαρακιώτης, μέλος και υπεύθυνος Οικονομικών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Φθιώτιδος κ. Ηλίας Σανίδας, αναφέρθηκαν στον χαιρετισμό τους στην σπουδαιότητα της διεξαγωγής και φιλοξενίας του Συνεδρίου στην Φθιώτιδα. Ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στον χαιρετισμό του, αρχικά αναφερόμενος στην παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου ανέφερε: «Θα μου επιτρέψετε πριν από ο, τιδήποτε άλλο, κατά χρέος και διερμηνεύοντας τα συναισθήματα όλων σας, να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιο για τη δοκιμασία την οποίαν υπέστη το Βασιλομονάστηρο και Αρχοντομονάστηρο της Ρούμελης, το Μοναστήρι που ενέπνευσε αγωνιστές και ήρωες και αποτέλεσε κοιτίδα ελευθερίας και παλιγγενεσίας για όλη τη Ρούμελη, το Μοναστήρι που ανδρείωσε τον Αθανάσιο Διάκο και όχι μόνο, για τη δοκιμασία που πέρασε, αλλά και τη δοκιμασία που περνάει και τη δοκιμασία που θα περάσει.


Eurovision 2023: Έφτασε η ώρα του Α' Ημιτελικού στην ΕΡΤ


Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ. Α. Ε. ) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών. Σε γενική επιφυλακή παραμένει το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Επικράτειας προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις, που έχουν προκύψει λόγω του μεγάλου αριθμού πυρκαγιών, ενώ συνεχίζονται οι περιπολίες εναέριας επιτήρησης, καθώς περιπολίες από πυροσβεστικές, αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις. Ακόμη το Πυροσβεστικό Σώμα καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.


Όχι επειδή επιθυμεί να συντηρήσει ή συμφωνεί με την κρατούσα τάξη πραγμάτων, αλλά ακριβώς ένεκα της βαθειάς και ριζικής διαφωνίας τους. Σωστότερα, η χριστιανική θεωρία και πρακτική έχει μία ανθρωπολογική αφετηρία, τελείως από αυτήν που επικαλούνται οι διάφοροι πολιτικοί ή κοινωνικοί μεταρρυθμιστές. Ο χριστιανός δεν βλέπει γύρω του φίλους και εχθρούς, αλλά αδελφούς του Χριστού, άξιους της αγάπης του και της προσευχής του. Βλέπει περισσότερο από τον καθένα την αδικία, την καταπίεση, απανθρωπιά.


Μόνο που δεν σταματά στην επιφάνεια, αλλά προχωρεί στο βάθος της ψυχής για να βρει τα αίτια και τον τρόπο αλλαγής. Γι΄αυτό, αντιτίθεται σε κάθε μορφή βίας που μεταβάλει τον άνθρωπο σε μέσο, που αδιαφορεί για την ψυχή του, που τον δηλητηριάζει με το μίσος και την διχόνοια. Σκοπός του χριστιανισμού, άλλωστε, δεν είναι να αλλάξει το περίβλημα, αλλά το βάθος του κόσμου με την προοδευτική προσαρμογή του στον κόσμο του Χριστού. Συμπερασματικά, λοιπόν, θα λέγαμε πως ο χριστιανισμός αντιτίθεται όχι μόνο στο έγκλημα και την τρομοκρατία, αλλά σε κάθε μορφή βίας, από σεβασμό και αγάπη στον άνθρωπο. Το «όχι» του χριστιανού στην βία, δεν είναι εξάλλου πρόσχημα για βόλεμα και απομόνωση από τα κοινά, αλλά αφετηρία για ένα διαρκές πνευματικό «παρών» σε όλα τα καυτά προβλήματα της εποχής και του τόπου του.


[[Ποδόσφαιρο@]] Ελλάδα εναντίον Ισλανδία και ζωντανή μετάδοσ


Εύχομαι ο Τριαδικός Θεός να ευλογήσει τις εργασίες του Συνεδρίου, επιδαψιλεύοντας την Χάρη Αυτού σε όλους τους συμμετέχοντες κατά την διακονία τους στην κατά Θεόν διαπαιδαγώγηση των νέων μας». Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής και Νεότητος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, ο οποίος και ευχαρίστησε εκ καρδίας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.


[[LIVE SPORT!]] Ολλανδία εναντίον Ελλάδα ζωντανή 7 Σεπτεμβρί


Το τελευταίο, το οποίο θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι έχουμε κοντά μας αρωγούς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος αλλά και τη στήριξη του ιδιωτικού τομέα με την χορηγία από την εταιρεία ανακύκλωσης «ΤΕΧΑΝ». Κατακλύοντας τον λόγο του ο Σεβασμιώτατος κ, Συμεών σημείωσε: «Οι εκκλησιαστικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες φανερώνουν ότι η Εκκλησία μπορεί να συνενώνει δυνάμεις εκκλησιαστικές, Βουλευτικές, Περιφερειακές, Αυτοδιοικητικές αλλά και από τον ιδιωτικό τομέα.


Τηλεοπτικό Πρόγραμμα Αθλητικών μεταδόσεων 07/09/2023


Όλοι οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά


Ιερώνυμο, ο οποίος μας στέκεται ως Πατέρας καλύτερα από Πατέρας και Αδελφός, καλύτερα από Αδελφός. Στην αγάπη του και στην στήριξή του οφείλονται οι επιτυχείς διεξαγωγές όλων των Συνεδρίων της Επιτροπής μας. Ευχαριστώ τον αεικίνητο και κατά πάντα αποτελεσματικό φιλοξενούντα Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών με τον οποίο από καιρό είμαστε σε επικοινωνία για την άψογη διεξαγωγή του Συνεδρίου». Ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ.


Η λέξη Καμένα Βούρλα είναι της «μόδας». Δυστυχώς βλέπουμε μετά λύπης μας τον τελευταίο καιρό ότι έχουν κατακαεί η Ρόδος, μεγάλο μέρος της περιοχής της Αλεξανδρουπόλεως, στην Θήβα, στην Βοιωτία, όπου έγιναν πολλές ζημιές στο Μοναστήρι του Οσίου Λουκά, περί του οποίου ο Μακαριώτατος τρέφει πολύ μεγάλη αγάπη και έχει μεγάλη στεναχώρια. Η φωτιά είναι ένας τρόπος βίας και κατ΄άνθρωπον, αλλά και στο περιβάλλον και δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στην ζωή του ανθρώπου και όλου του οικοσυστήματος. Στην Επιτροπή Νεότητος υπηρετώ 33 χρόνια και ως Πρόεδρος της Επιτροπής μία δεκαετία. Με αισθήματα συγκίνησης χαιρετίζω το παρόν Συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και την Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής και Νεότητος. Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω όλους όσους συνέργησαν στο να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης και αυτού του Συνεδρίου με πρώτο τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπό μας, κ.


Είναι η καθημερινή παρουσία του στον κοινωνικό χώρο, η συνεχής διαμαρτυρία του για περιφρόνηση του ανθρώπου, η αγωνία του για την πορεία του κόσμου. Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στον Πρόεδρο της Συνοδικής Επιτροπής επί της Χριστιανικής Αγωγής και της Νεότητος, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο, για την πρωτοβουλία αυτή, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος με πολλή αγάπη και χαρά φιλοξενεί το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπευθύνων Ιερέων Νεότητος και Στελεχών Νεότητος των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, τους εκλεκτούς ομιλητές του Συνεδρίου, τον Γραμματέα της Συνοδικής Επιτροπής Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Πολύκαρπο Μπόγρη και όλους όσους κοπίασαν για την άρτια διεξαγωγή του Συνεδρίου.


Γεωργίου, ως και του οικοδεσπότη Μητροπολίτου, Φθιώτιδος κ. Συμεών. Ο Γραμματεύς της Συνοδικής Επιτροπής, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Πολύκαρπος Μπόγρης παρουσίασε το θέμα του Συνεδρίου ««Η βία ως ανθρωπολογικό πρόγραμμα. Η Ορθόδοξη θεώρηση» ενώ ανέγνωσε το πατρικό μήνυμα του Μακαριωτάτου. Ο Μακαριώτατος στο μήνυμά του τόνισε: «Με απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος, πραγματοποιείται για μια άλλη χρονιά η Πανελλήνια Συνάντηση των Υπευθύνων Ιερέων Νεότητος και Στελεχών Νεότητος των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας μας, με σκοπό την επιμόρφωση των στελεχών μας, σε θέματα, τα οποία συνδέονται με την κατηχητική διακονία των παιδιών μας και των εφήβων, την γνωριμία και την επικοινωνία των Συνέδρων μεταξύ σας, την ανάπτυξη του διαλόγου και την ανταλλαγή απόψεων. Το φετινό Συνέδριο θα μελετήσει και θα ασχοληθεί με ένα καίριο θέμα των ημερών μας και των κοινωνιών μας: «Η βία ως ανθρωπολογικό πρόγραμμα.


Eurovision 2023: Εντυπωσιακό σόου στον δεύτερο ημιτελικό


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

bottom of page