top of page

Swimming Israel

Public·293 members

[[PRETAKANJE!!]] Slovenija vs Severna Irska v živo online 7 september 2023


pred 17 minutami — pred 2 urama — (Pretakanje>>)) Slovenija vs Severna Irska in prenosi v živo online 7 september 2023 Livescore: Nogomet v živo Ves čas je iskal ...
do 28. aprila Mreža festivalov Jadranske regije, katere slovenski predstavnik je Ljubljanski mednarodni filmski festival Cankarjevega doma, predstavljaEcoscope: brezplačne projekcije dokumentarnih filmov in pogovor na temo varovanja okoljaSmeti naše vsakdanje Nikolausa Geyrhalterja in Temni pokrov sveta Amirja Muratovića vodita gledalce v navdušujoč in hkrati opozorilen pogled na naš planet. Torek, 14. marca, Kosovelova dvoranaMreža festivalov Jadranske regije predstavlja: ECOSCOPE25. Festival dokumentarnega filma Pogovor po filmu Smeti naše vsakdanjeGost: Jaka Kranjc, strokovni vodja Ekologov brez meja, pri katerih se zadnje desetletje posveča preprečevanju nastajanja odpadkov, izboljšanju ravnanja in zmanjševanju onesnaževanja na ravni držav, občin, podjetij in posameznikov. Pogovor vodi: Maja Prijatelj Videmšek, dolgoletna novinarka Dela, ki se posveča okoljevarstvenim, naravovarstvenim in prehranskim tematikam ter prihodnosti kmetijstva; objavljala je tudi v številnih uglednih svetovnih revijah in časopisih ter je soavtorica knjige Zadnji dve o projektu reševanja severnih belih nosorogov pred izumrtjem.


8. – 13. 13. – 20. 20. – 27. 3. 9. – 10. 10. – 17. Hiška se nahaja ob jezeru in obsega […] WWW. DNEVIKNJIGE. SI 28. Slovenski dnevi knjige v organizaciji Društva slovenskih pisateljev in v sodelovanju s partnerskimi mesti vas letos popeljejo na Pot v deželo čudes, v svet neskončnih možnosti, ki se odpira med platnicami knjig. Polne kovčke knjig smo natovorili v vozilo ter se skupaj s pisateljicami in pisatelji odpravili na pot.


Ljubljanska izdaja Ecoscopa bo v Kosovelovi dvorani Cankarjevega doma v petek, 2. decembra, ob 19. uri. Projekciji bo sledil pogovor s strokovnjakom za gozdarstvo in obnovljive gozdne vire, dr. Milanom Šinkom z Biotehniške fakultete. Alma Viva portugalske režiserke Kristel Alves Mera dobitnik nagrade občinstva Mreže festivalov Jadranske regije Podelitev nagrad je potekala na 28. Festivalu avtorskega filma; dobitnika je razglasil Jovan Marjanović, direktor Sarajevo Film Festivala.


(NA SPLETU###) Bosna in Hercegovina U21 vs Slovenija pred 6 urami — in Hercegovina U21 vs Slovenija U21 in prenosi v živo online 7 september Špalek), S. Mráz, HaraslínŠpanielsko - Severné Írsko


【LIVE】 Kamera v živo Medžugorje | SkylineWebcams Pogled na cerkev sv. Jakoba v Medžugorju kamera v


Ta skrbno izbrana zbirka predstavlja raznolik nabor literarnih del nekaterih najbolj priznanih slovenskih avtorjev, vabi mednarodne založnike in bralce, da raziskujejo bogastvo slovenske literature. Serija “Litterae Slovenicae” je že dolgo […] NACIONALNI MESEC SKUPNEGA BRANJA 2023 ŠE Z BOGATEJŠO BERO DOGODKOV Med 8. Serija “Litterae Slovenicae” je že dolgo […] V sklopu natečaja za sodelovanje pri rezidenčnem programu v letu 2023–2024, ki je del projekta Odisejevo zatočišče 3 (The Ulysses’ Shelter 3) je tričlanska komisija, v sestavi Kristina Kočan, Nataša Čebular in Tomo Podstenšek, izbrala štiri slovenske kandidate, ki se bodo udejstvovali v rezidenčnem programu v letu 2023–2024.


[[Pazi*]*] Nogometna reprezentanca Slovenije do 19 let vs 15. nov. 2022 — Nogomet Slovenija - Švedska 27.9.2022 tekma prenos v živo Severna Irska Slovenije do 19 let vs Romania U-19 in prenosi v živo online


06. 2023 | Mednarodna tekmovanja Klonile po 11-metrovkah Slovenske nogometne prvakinje, igralke Mure None, so s porazom začele kvalifikacije za ligo prvakinj. Na prvi tekmi prvega kvalifikacijskega turnirja so v Murski Soboti v dvoboju z gruzijsko ekipo Samegrelo izgubile po streljanju enajstmetrovk s 4:5. Redni del tekme se je končal brez golov.


Warranty Information Canon si pridržuje pravico zavrniti garancijski servis, če so ti podatki nepopolni ali odstranjeni oziroma spremenjeni po tem, ko je bil izdelek prvotno


Domovina. Širimo obzorja. Domovina.je - Širimo obzorja. Ta hip najboljši slovenski družbeno-politični


in 18. decembromPo dveh uspešnih pomladnih izdajah filmske manifestacije, združene v Mrežo festivalov Jadranske regije: Zagreb Film Festival, Sarajevo Film Festival, Festival avtorskega filma Beograd, Filmski festival Herceg Novi in Ljubljanski mednarodni filmski festival LIFFe, predstavljajo prvo Zimsko izdajo, ki bo od 10. do 18. decembra na spletni platformi ondemand. kinomeetingpoint. ba prikazala štiri filme iz regije. To so Jaz sem Frenk Me-toda Pevca, Asimetrija Maše Nešković, Oče Srdana Golubovića in Bog obstaja, ime ji je Petrunija Teone Strugar Mitevske.


I PRAVILA Amerika, Severna Irska, Nova Kaledonija, Zahodna Dvina, Nova Mehika, Bosna in Her- ljo zvečer, Val 202, Zrcalo tedna; Slovenski pravopis,


Festivala Pranger, ki se še odvija v Rogaški Slatini vse do sobote, so danes razglasili prejemnico Stritarjeve nagrade 2023, ki jo podeljuje Društvo slovenskih pisateljev že 26. leto zapored za izredne dosežke na področju literarne kritike mlajših generacij. Rogaška […]Vabimo vas tudi h koriščenje počitniške hišice na Bledu – v prihodnjih mesecih so prosti še sledeči termini: 29. 6. – 2. 7.


NZS – Nogometna zveza SlovenijePomembne informacije pred tekmo s Severno Irsko Slovenska nogometna reprezentanca se bo v četrtek, 7. septembra 2023, ob 20. 45 v Stožicah pomerila s Severno Irsko. Ker bo na osrednjem slovenskem stadionu prisotno veliko število gledalcev, je Nogometna zveza Slovenije pripravila posebne napotke, ki vam bodo olajšali prihod na prizorišče tekme in izboljšali navijaško izkušnjo. 06. 09.


IQ.DRIVE - ID.5 ... Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Velika Britanija in Severna Irska. na https://www.volkswagen.si/povezljivostne-in-mobilnostne-storitve ali


februarja 2023. Sprejemamo prijave študentov in diplomantov filmskih akademij, fakultet vizualnih umetnosti, filolosˇkih in filozofskih fakultet iz Črne gore, Srbije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Slovenije, ki bi se želeli ukvarjati s pisanjem filmske kritike. MREŽA FESTIVALOV JADRANSKE REGIJE PREDSTAVLJA: Zimska izdaja Štiri močne filmske zgodbe iz regije na ogled brezplačno na spletu med 10.


Filmi bodo dostopni gledalcem na območjih članic Mreže, in to popolnoma brezplačno. Združeni regionalni filmski festivali kot kolesje zelene spremembe in traj-nostnih praks: Pravi čas za ukrepanje je zdaj! Prva izdaja projekta, ki združuje filmske projekcije in panelne diskusije na temo ekologije in trajnosti, bo pred-stavila dokumentarec Skrivno življenje dreves, osupljiv filmski sprehod po gozdu, ki bi lahko popolnoma spremenil način gledanja na naravo, bo potekal v kinih v Sarajevu, Beogradu, Herceg Novem, Ljubljani in Zagrebu.


Slovenija si je petkov polfinale zagotovila po današnji zmagi proti Italiji (4:2). K zmagi so pomemben delež vnovič prispevali navijači, ki so v velikem številu vzpodbujali naše fante. Vermezović je novi trener Mure Vladimir Vermezović je novi trener soboške Mure. Šestdesetletni Srb je dvakrat sedel na klopi Partizana, nazadnje je deloval v Združenih arabskih emiratih, s Sobočani pa je sklenil pogodbo do konca sezone 2023/24. Vešner Tičić podaljšal s Koprčani Luka Vešner Tičić je sodelovanje s Koprom podaljšal do konca sezone 2025/26, so sporočili z Bonifike.


Mreža festivalov Jadranske regije ima spletno stran. Izobraževalni program za mlade kritike v okviru Mrezže festivalov Jadranske regijeMreža festivalov Jadranske regije (Sarajevo FF, FF Herceg Novi, Zagreb FF, FAF Beograd in Ljubljana IFF) vabi študente filmskih akademij in sorodnih fakultet, ki bi radi izvedeli več o pisanju filmske kritike, da se prijavijo na delavnico, ki jo bo organiziral Filmski festival Herceg Novi, od 24.


Dobitnik nagrade občinstva za najboljši film Mreže festivalov Jadranske regije, Adriatic Audience Award, je film Alma Viva Kristel Alves Mere iz Portugalske. Najboljši film je bil izbran z zbiranjem glasov občinstva Sarajevo Film Festivala, Zagreb Film Festivala, Festivala avtorskega filma, Mednarodnega filmskega festivala v Ljubljani in Filmskega festivala Herceg Novi kot tudi publike, ki je imela možnost ta film gledati po spletu, na VoD-platformi ondemand. ba. Prijavite se za sodelovanje v programu Mreža ljubiteljev filma jadranske regije Združujemo filmofile regije! Če ste mlajši od trideset let, radi gledate art filme, želite potovati in se udeleževati festivalskih projekcij v vašem mestu, se prijavite za Mrežo filmofilov jadranske regije. Vabimo filmofile iz Slovenije, Hrvaške, Črne gore, Bosne in Hercegovine ter Srbije, da postanejo člani/članice Mreže filmofilov jadranske regije.


Športni prenosi v živo - Četrtek Danes od 20:45 | Slovenija - Severna Irska. Nogomet | Evropsko prvenstvo 2024 · Jutri od 10:45 | Srbija - Kanada. Košarka | Svetovno prvenstvo v


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

 • typ appi
  typ appi
 • start crack
  start crack
 • Ilona Lizer
  Ilona Lizer
 • Nikola Yers
  Nikola Yers
bottom of page