top of page

Swimming Israel

Public·312 members

(HD live==) Republika Çeke Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 2022 7 shtator 2023


2018 / 14:41 Me koncertin e trombonistit çek Lukáš Moťka, më 30 nëntor 2017, u hap për herë të dytë, “Festivali i Tunxhit Kosova 2017”. Koncerti u mbajt në Instituti i Historisë në Prishtinë, në praninë e ambasadorit të Republikës së Çekisë, Ivo… more ► Ftesa e parë për propozim-projektet regjionale (WBF), 21. 2017 / 12:38 27. 2017 / 12:57 Fondi i Ballkanit Perëndimor (WBF) ka kënaqësinë të shpallë ftesën e parë për propozimet e projekteve regjionale.


2018 / 12:17 26. 2018 / 12:21 Hapi i ardhshëm në bashkëpunimin afat gjatë në mes të Transparency International Republika e Çekisë dhe KDI/TI Kosova do të jetë zgjidhja e suksesshme e projektit të përbashkët të mbështetur nga Programi Promovimi i Tranzicionit të Ministrisë së… more ► Në Fankofoni edhe filmi çek “Ujku nga Rruga Vreshta Mbretërore”, 22. 2018 / 10:49 22. 2018 / 10:51 Frankofonia në Kosovë, zyrtarisht, u nis më 7 mars 2018 me një konference për medie dhe një koncert të Charles Baptiste.


2017 / 16:51 24. 2017 / 16:39 Më 23 maj 2017, udhëheqësit e misioneve diplomatike të vendeve të BE-së, në Kosovë, të shoqëruar nga përfaqësuesit e shoqërisë civile vizituan qendrën historike të Prizrenit. Qëllimi kryesor i kësaj ngjarje ishte që të ndërrohet ndikimi dhe… more ► Tryezë e rrumbullakët për Procesin e Berlinit, 18. 2017 / 15:15 18. 2017 / 15:17 Më 10 maj 21017 Oda Ekonomike e Kosovës mbajti një tryezë të rrumbullakët për Procesin e Berlinit. Synimi kryesor i bisedimeve ishte identifikimi i çështjeve më të rëndësishme para takimit të ardhshëm të përfaqësuesve të lartë të shteteve të… more ► EU 60, 29. 2017 / 16:53 29. 2017 / 16:56 Më 27 mars 2017, Zyra e BE-së në Prishtinë dhe Ambasada e Italisë në Prishtinë, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, organizuan një mbrëmje solemne për të shënuar 60 vjetorin e nënshkrimit të Traktatit të Romës. Fjalimet e udhëheqëses së Zyrës… more ► Filmi çek “Roma FC” u prezantua në Frankofoni, 23. 2017 / 11:22 23.


2019 / 10:34 Kryeministrat e vendeve të Grupit të Vishegradit u takuan me partnerët e Ballkanit Perëndimor në Pragë më 12 shtator 2019. Republika e Kosovës mori pjesë në takimin e Kryeministrave në nivelin e CDA (të Ngarkuarit me Punë). Në këtë kontekst, … more ► Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë u takua me studentët e Kosovës – fituesit e bursës qeveritare çeke, 05. 2019 / 11:08 05. 2019 / 11:18 Më 4 shtator 2019, udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë, në Prishtinë, z. Pavel Bilek, u takua me shtatë studentët e Kosovës të cilët fituan bursën e qeverisë së Çekisë. Ata do të fillojnë studimet e tyre në ditët e ardhshme.


00 pas dite, përfaqësueset shtetërore të Republikës së Çekisë dhe të Republikës së Kosovës do të luajnë takimin futbollistik në stadiumin “Fadil Vokrri”, në Prishtinë. Ky është takimi i parë i këtyre dy… more ► Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë u takua me kryetarin e Vetëvendosje-s, 15. 2019 / 09:29 15. 2019 / 09:36 Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Prishtinë, Pavel Bílek, të mërkurën më 14 gusht 2019, u takua me kryetarin e partisë së përfaqësuar në Parlament Vetëvendosje, Albin Kurtin.


2017 / 11:27 05. 2017 / 11:29 Në javën e fundit të majit 2017, një grup i ekspertëve nga të dy organizatat punonin në Prishtinë, me qëllim të vlerësimit të një testi të procedurave monitoruese, për t’i bërë fushatat politike në Kosovë më shumë transparente. Kjo po… more ► BE-ja mbështet trashëgiminë kulturore në Kosovë, 24.


2017 / 15:50 17. 2017 / 15:52 Të hënën, më 10 korrik 2017, në shkollën e muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë, për të gjashtën herë radhazi, filloi Akademia Evropiane Verore e Muzikës. Studentët dhe mysafirët i mirëpriti drejtori artistik, z. Desar Sulejmani. Këtu… more ► Visegrád Group – takimi për Fondin e Ballkanit Perëndimor, 21. 2017 / 22:38 22. 2017 / 16:20 Më 19 qershor 2017 përfaqësuesit e Visegrád Group – ambasadori hungarez, Lászlo Márkusz (që përfaqëson kryesimin polak të V4), ambasadori çek, Ivo Šilhavý, zëvendës udhëheqësi i misionit diplomatik hungarez, Béla Bozsik, dhe zëvendës… more ► Mirëmbajtja e përbashkët e varrezave hebraike në Prishtinë, 15.


PercePtimi Publik Për be-në në ShqiPëri


ukraine - Shqiptarja.com. Në mënyrë të shpejtë dhe


Hidhet shorti për kualifikimet e "EURO 2024"


2017 / 17:15 15. 2017 / 17:17 Më 13 qershor 2017 bashkësia hebraike “Bet Israel Kosova” në bashkëpunim me Forcën e Sigurisë së Kosovës pastruan varrezat hebraike në lagjet e Prishtinës: “Arbëria” dhe “Velania”. Bazuar në marrëveshjen e… more ► Vizita e senatorëve çek në Kosovë, 13. 2017 / 14:45 13. 2017 / 14:50 Më 5 qershor 2017, më pak se një javë para zgjedhjeve të parakohshme, në Kosovë ishin për një vizitë pune intensive Komiteti për Çështje të Evropës dhe Komiteti për Punë të Jashtme, Mbrojtje dhe Siguri e Senatit të Parlamentit të Republikës së… more ► Transparency International e Republikës së Çekisë dhe KDI/TI Kosova po bashkëpunojnë në monitorimin zgjedhor në Kosovë, 05.


Projekti, i cili u iniciua nga Ambasada e Republikës Çeke në Prishtinë në vitin 2012, është një mundësi për muzikantët e rinj nga… more ► Konferenca "Presidenca Çeke në BE 2022 dhe Ballkani Perëndimor", 21. 2022 / 16:53 22. 2022 / 11:23 Më 21 korrik 2022, në Prishtinë u mbajt konferenca me titull “Presidenca Çeke e BE-së 2022 dhe Ballkani Perëndimor”. more ► Udhëheqësi i Ambasadës Çeke diskutoi për presidencën çeke me anëtarët e Komisionit për Integrim Evropian, 19. 2022 / 16:06 19.


more ► Takimi i ministrave të punëve të jashtme të Grupit të Vishegradit dhe të Ballkanit Perëndimor, 29. 2019 / 11:44 29. 2019 / 11:45 Takimi vjetor i ministrave të punëve të jashtme të Grupit të Vishegradit (V$) dhe atyre të vendeve të Ballkanit Perëndimor, u mbajt më 28 maj 2109 në Bratislavë, nën kryesimin sllovak të V4-shit. more ► Punëtoria për përfshirjen shoqërore të romëve, ashkalive dhe egjiptasve, 23. 2019 / 16:12 23. 2019 / 16:15 Punëtoria për përfshirjen shoqërore të romëve, ashkalive dhe egjiptasve, në Fushë Kosovë, u organizua nga 22 deri më 23 maj 2019, në Prishtinë dhe në Fushë Kosovë.


Pavel Bilek, i dorëzoi Diplomë Nderi e Memorialit Lidice, nxënëses Elejsa Jashari nga shkolla fillore “Eqrem Qabej”, e Mitrovicës. more ► Ministri Petříček u takua me ministrin në detyrë Pacolli në periferi të Kuvendit të Përgjithshëm, të sesionit të 74-të në New York, 04. 2019 / 22:22 04. 2019 / 22:25 Më 24 shtator 2019, në periferi të Kuvendit të Përgjithshëm, të sesionit të 74-të në New York, ministri i punëve të jashtme të Republikës së Çekisë, Tomáš Petříček, u takua me zëvendës kryeministrin dhe ministrin e punëve të jashtme në detyrë të… more ► Pacolli: Çekia ka konfirmuar mbështetjen e fuqishme për Kosovën, 04. 2019 / 22:17 04. 2019 / 22:23 Info Globi on Pacolli-Petricek meeting at the UN GA https://infoglobi. com/pacolli-cekia-ka-konfirmuar-mbeshtetjen-e-fuqishme-per-kosoven/ more ► Deklaratë e kryesuesve të Misionit të BE-së në Kosovë për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit 2019, 03.


plani kombëtar - për qeverisje të hapur 2020 - 2022 - PQH/OGP


2022 / 16:22 Më 14 qershor 2022, në Prishtinë, u mbajt një koncert Gala me titull “Muzika e Fëmijëve të Evropës Qendrore”. Koncerti u organizua me rastin e Presidencës hungareze të "Platforma Kulturore e Evropës Qendrore"(PCCE). more ► “Live the Life Expeditions” vizitoi Kosovën, 03. 2022 / 13:34 03. 2022 / 13:36 Prej 27 maj deri më 4 qershor 2022, një ekspeditë udhëtimi e quajtur "Live the Life Expeditions" vizitoi Kosovën. Qëllimi i ekspeditës ishte, sikur edhe gjatë vizitave në shumë vende të tjera, të prezantonte mundësitë për zhvillimin e turizmit. more ► Hapja e ekspozitës „Thesari Kombëtar i Grupit të Vishegradit“, në Pejë, 27. 2022 / 11:07 27. 2022 / 11:15 Më 26 maj, u bë hapja ceremoniale e ekspozitës „Thesari Kombëtar i Grupit të Vishegradit“, që u mbajt në Pejë.


[TV DREJTPËRDREJT*] Kosova Lihtenshtajni 2022 16 korrik


(transmetim-) Republika Çeke Shqipëria transmetim i drejtpër


Ambasadori i BE-së në Kosovë, z. Tomáš Szunyog, votoi në ditën e parë të zgjedhjeve. more ► Takimi i Vitit të Ri me ushtarët çek në KFOR, 16. 2023 / 13:35 16. 2023 / 13:38 Më 11 janar 2023, udhëheqësi i Ambasadës Çeke në Kosovë, Pavel Bílek, së bashku me zëvendësin e tij, Juraj Melioris, u takuan në bazën ushtarake “Film City” me ushtarët çek që shërbenin në misionin paqeruajtës të KFOR-it. more ► Kosova ka aplikuar për anëtarësim në Bashkimin Evropian, 16. 12. 2022 / 10:53 16. 2022 / 11:00 Më 15 dhjetor 2022, Kosova aplikoi për anëtarësim në Bashkimin Evropian.


Ligji-nr.-9590-datë-27.7.2006-“Për-


2023 / 14:20 Udhëheqësi i Ambasadës së Republikës Çeke në Kosovë, Pavel Bílek, më 14 mars së bashku me ambasadorët dhe udhëheqësit e misioneve të BE-së ka vizituar qytetin e Podujevës. more ► Presidenti i ri i Çekisë – Petr Pavel, 14. 2023 / 10:15 14. 2023 / 10:25 Një ish-gjeneral i ushtrisë me përvojë të gjerë në marrëdhëniet ushtarake dhe ndërkombëtare. Ceremonia e inaugurimit të Presidentit Pavel u zhvillua më 9 mars 2023, duke shënuar fillimin e presidencës së tij.


2017 / 14:57 Akademia (e gjashtë) Evropiane Verore e Muzikës përfundoi me tri koncerte përfundimtare në Gjakovë, Prishtinë e Tetovë. Akademia u bë ngjarja kryesore kulturore në rajonin e Gjakovës gjatë dy javëve të korrikut. Sivjet, Republika e Çekisë sërish… more ► Në Kosovë filloi Akademia Evropiane Verore e Muzikës 2017, 17.


more ► Kosova në rrugën e liberalizimit të vizave, 16. 2022 / 09:34 16. 2022 / 09:43 Më 14 dhjetor, Këshilli i BE-së dhe Parlamenti Evropian arritën një marrëveshje politike për liberalizimin e vizave për Kosovën. Presidenca çeke e BE-së udhëhoqi negociatat në emër të Këshillit të BE-së. more ► Takim me anëtarët e Komisionit për Integrime Evropiane, 14. 2022 / 10:22 14. 2022 / 10:47 Më 13 dhjetor, me ftesë të kryetares së Komisionit për Integrime Evropiane të Kuvendit të Kosovës, Rrezarta Krasniqi, udhëheqësi i Ambasadës Çeke në Kosovë, Pavel Bílek, ka takuar anëtarët e këtij komisioni. more ► Mëngjesi me OJQ-të e Kosovës në përvjetorin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut, 09. 2022 / 12:11 09.


Analiza përshkruese e PKIE 2023-2025


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

bottom of page