top of page

Swimming Israel

Public·278 members

[[ÉLŐ SPORT!]] Szerbia Magyarország adás közvetítés 7 szeptember 2023


Nemzeti Sport Online


Szivós kiállítást harcol ki, az első lövés blokk, marad nálunk a labda. A második próbálkozást pedig védi a szerb kapus. 11:7 - Ötméteres a szerbeknek, Prlajnovics pedig belövi. Kontra a magyar csapat ellen. 10:7 - Kiállítás a magyar csapatnál, bejátszás falba, Nikics pedig ujjheggyel besegíti a labdát a hálóba. A negyedik ráúszásnál a szerbeké a labda. Vége a harmadik negyednek! 9:7 - Kiállítás nálunk, egy másodperc alatt szétszedték a védekezésünket, Cuk pedig belövi. 8:7 - Hosnyánszky emberelőnyt harcol ki.


[[ÉLŐ ADÁS==]**] Magyarország Bosznia-hercegovina


[Sport TV##] DVSC Zalaegerszeg élő online 13 augusztus 2023


Egy jó védekezés a magyar kapu előtt. 4:11 van hátra a mérkőzésből. 11:9 - Kiállítás a szerbeknél. Varga Dénes pedig lóbál párat, majd védhetetlen gólt lő. Filipovics ejtése kapufa. 11:8 - Varga Dénes kapufája után marad nálunk a labda. Madaras Norbert pedig hatalmas gólt lő. A túloldalon labdaszerzés egy jól blokkolt lövés után.


Szerbia-Magyarország - élő közvetítésMár a világbajnokság csoportkörének második meccsén az egyik legnagyobb rivális következik. A szerbekkel mindig nagyon éles, kemény csatát vívunk, egyetlen dolog biztos: ma is így lesz. BENEDEK TIBOR a vlv-nek közvetlenül a lefújás után:- Férfias csata volt, nagyon küzdöttünk, a játék egyes részeiben jól is teljesítettünk.


Élő adás - Vajdasági Rádió és Televízió


A magyar kapus ismét bravúrral véd, ezúttal már miénk a labda. A másik oldalon Bátori lövése a blokkról megy ki. Bejátszás Hárainak centerbe, aki próbálja átejteni a szerb kapust, kicsit túl magasan, kapufa. 2:2 - Prlajnovics pattintott akciógóljával újra egyenlő az állás. Kontra Decker Ádám ellen a szerb kapu előtt. Keménykednek a szerbek, újabb szerb kiállítás. Sajnos ezt most nem sikerült gólra váltani. A túloldalon kapufa. 1:2 - Kiállítás nálunk is. Passzolgatnak körbe a szerbek, Filip Filipovics pedig befejezi. 0:2 - Megint kiállítanak egy szerbet, jár körbe a labda. Varga Dénes középről hatalmas gólt lő.


Vége az első negyednek! Kontra a szerbek ellen. 2:3 - Újabb magyar emberelőny, Vámos Márton lóbál párat, aztán belövi. Hárait kiállítják, az első lövés elhal a blokkban, de visszapattan a szerbekhez a labda. A második próbálkozás kapufa és ezúttal már hozzánk pattan. Gór-Nagy Miklóst ismét kiállítják. Bejátszás a falba Udovicsicsnak, de Nagy Viktor véd. Marad a labda a szerbeknél és még idő is van a kiállításból.


[[ÉLŐ ADÁS!]>] Csehország Lettország élő adás 15 május


(((Folyó))) Kanada Németország élő 28/05/2023 Szlovénia


Újabb kinti próbálkozás nálunk, újabb védés a szerb kapustól. Varga Dani távoli kísérletét könnyedén védi a szerb kapus. Megpróbálják bejátszani a centernek, de Hárai szépen szereli a próbálkozást. A harmadik ráúszásnál a szerbek hozzák el a labdát. Nagyszünet! Kontra a magyar csapat ellen. 7:5 - Nem cifrázzák túl a szerbek, Prlajnovics pár passz után rálövi. Kiállítás nálunk, a szerb szövetségi kapitány pedig időt kér. Hárai kiállítást harcol ki, Madaras lövése azonban elszáll a kapu mellett. Kiállítás nálunk. Jár körbe a labda a szerbeknél, rossz passz, kiegészülünk, a lövés pedig mellé megy. 6:5 - Hosnyánszky Norbert emberelőnyt harcol ki. Egyedül marad, akkora erejű lövést küld rá, ami a vasról kipattan. A bírók tanácstalanok, de végül megadják a gólt, amit a gólbíró nem jelzett.


[[[ÉLŐ ADÁS]]@@@] Svédország Lettország közvetítés 25


About

ברוך הבא לקבוצה! אתה יכול להתחבר עם מנויים אחרים, לקבל עדכונ...

Members

 • Vitaliy Zonov
  Vitaliy Zonov
 • Jack Hollington
  Jack Hollington
 • Princess Princess
  Princess Princess
 • Helen Barton
  Helen Barton
bottom of page